Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 21:14

Δριμεία ανακοίνωση Πανιωνίου: «Ασήμαντοι τοπικοί παραγοντίσκοι που παρασιτούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σε οξύτατη ανακοίνωση προχώρησε ο Πανιώνιος λίγες ώρες μετά από εκείνη που εξέδωσε η Ρόδος, εξαπολύοντας πυρά κατά ποδοσφαιρικού παράγοντα, χωρίς να τον κατονομάζει.

Στο κείμενό τους οι κυανέρυθροι κάνουν λόγο για «ασήμαντους τοπικούς παραγοντίσκους που παρασιτούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και επιδεικνύουν «θράσος και υποκρισία». Μάλιστα, συνοδεύουν την ανακοίνωσή τους με μία σειρά από βίντεο φετινών αγώνων στη σελίδα τους στο φέισμπουκ, αλλά και με σχετικούς υπότιτλους, συμπεραίνοντας πως «έτσι εννοεί ο συγκεκριμένος τοπικός παραγοντίσκος, την φράση 'τα παιχνίδια παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους'». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πόσο πιο ταιριαστή ρήση από την γνωστή λαϊκή: 'φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης'...

Όσοι λοιπόν συστηματικά εδώ και χρόνια έχουν καταπατήσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας, αξιοκρατίας και ήθους, μιλάνε για άδεια τσουβάλια και αγώνες που κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και για δήθεν ιστορία. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν πρωτίστως ιλαροτραγικό το γεγονός ότι τέτοιοι παράγοντες ακόμα παρασιτούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με περίσσιο θράσος και άφθονη υποκρισία, στοιχεία που δυστυχώς για τους ίδιους τα έχουν κάνει σημαία και μοναδικό κατόρθωμά τους.

Τα μόνα δικά μας τσουβάλια είναι αυτά με τα οποία οι πρόγονοί μας ήρθαν πένητες και ξεριζωμένοι από την Μάνα Σμύρνη και ξανάχτισαν ένα λαμπρό μέλλον και έναν Τεράστιο Αθλητικό Σύλλογο πρότυπο για τους ίδιους και τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους. Εμάς που κληρονομήσαμε άδεια τσουβάλια από λεφτά μεν, αλλά γεμάτα από Μικρασιάτικο πείσμα, γνώση, θάρρος και ήθος. Αυτή ήταν πάντα η κληρονομιά μας και αυτό και το κεφάλαιό μας και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν, πόσο μάλλον σε έναν τόσο ελάχιστο και ασήμαντο τοπικό παραγοντίσκο.

Ο ίδιος που προφανώς τάζει γεμάτα τα τσουβάλια του, θα τον προτρέπαμε καλύτερα να τα έκανε δωρεά σε κάποια κοινωνική δομή και σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αντί να τα τάζει σε 'Διάκους και δράκους' που προφανώς βλέπει πλέον μπροστά του, γιατί στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα μείνει μόνος και παραπονεμένος παρέα με τα άδεια τσουβάλια του και το αδειανό από υπόληψη σαρκίο του.

Στο μεταξύ ας λάβει ο κόσμος γνώση πώς εννοεί ο συγκεκριμένος τοπικός παραγοντίσκος, την φράση 'τα παιχνίδια παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους' και ας βγάλει ο κάθενας και η κάθε μία τα συμπεράσματά του. Αποσπάσματα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου (που έμεινε χωρίς απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, απολαύστε με ήχο τα γραφικά σχόλια του τοπικού παραγοντίσκου) όπου είναι καταφανέστατο ότι όσοι έχουν γεμάτα τσουβάλια, σε αντίθεση με εμάς, παίρνουν αυτό που θέλουν, και όχι αυτό που αξίζουν (στα σχόλια και τα υπόλοιπα βίντεο)».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

banner 300x250

POLYCHRONAKOS 400 400

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares