Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 22:26

Ξεκίνησε αλλά δεν τελείωσε το ματς του Αλμυρού με τον Άγιο Ιερόθεο

Άδοξη έκβαση είχε η αναμέτρηση του Αλμυρού με τον Άγιο Ιερόθεο στο Γάζι Ηρακλείου, αφού ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα σε... έξι λεπτά!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου παρατάχθηκε με εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και αφού δέχθηκε το γκολ του Αμαραντίδη στο 4ο λεπτό, έμεινε με... έξι με συνέπεια να υπάρξει οριστική διακοπή!

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στην ιστοσελίδα μας ο γενικός αρχηγός των κιτρινόμαυρων, Κωνσταντίνος Μαγκόπουλος, η αποστολή αναχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο, αποτελούμενη από 13 ποδοσφαιριστές. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές παραπονέθηκαν για πόνους στο στομάχι, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα στο γήπεδο. Στο παιχνίδι παρατάχθηκαν εννέα παίκτες και μετά από έξι λεπτά άλλοι τρεις επικαλέστηκαν ανάλογο πρόβλημα, με συνέπεια να μην καταστεί εφικτό να συνεχιστεί το ματς. Πλέον, τον λόγο έχει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Διαιτητές: Τρίγκας, Οβάκογλου-Κοτσιφάκης (Χανίων)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Θεοδωράκης, Ξενοκτιστάκης, Βουϊδάσκης, Πιερτζακόμι, Φραγκουλάκης, Φυτόπουλος, Μπάνβο, Πατινιώτης, Αμαραντίδης, Ενγκουέμ

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Χολέβας, Βέσελι, Μονεμβασίτης, Ρόππας, Μπιλικαΐδης, Μπακουλάτι, Λέτης, Μουστάκης

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares