Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 22:35

Σπουδαίο «διπλό» για το Μοσχάτο στην Αγία Παρασκευή

Μπαίνει για τα καλά στη μάχη της σωτηρίας στον 5ο όμιλο η ΑΕ Μοσχάτου, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Π. Δημητρίου πέτυχε τεράστιο «διπλό» στην Αγ. Παρασκευή, επικρατώντας με 3-1 της «Σάντα», που έχασε την ευκαιρία να βγάλει το... κεφάλι πάνω από το νερό!

Οι πράσινοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν πλήρως τον αντίπαλό τους, φτάνοντας να προηγούνται με σκορ 3-0! Στο 20ο λεπτό ο Χαλβατζίου εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ έγραψε το 0-1 και στο 31' ο Ψυχογιός σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ξενιτόπουλου για το 0-2. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ με σκόρερ πάλι τον Ψυχογιό! Ήταν το 47' όταν ο Ψυχογιός δέχθηκε την πάσα του Λάμπρου και με ωραία ενέργεια έφτασε απέναντι στον Αραμπατζή, τελειώνοντας τη φάση με σουτ. Οι παίκτες του Μ. Γκόφα προσπάθησαν να αντιδράσουν, ασκώντας πίεση στα αντίπαλα καρέ και δημιουργώντας ευκαιρίες για τη μείωση του σκορ. Στο 48' σε σουτ του Κωτσάκη η μπάλα κόντραρε και πήγε κόρνερ, από το οποίο ο Μιχαηλίδης αστόχησε με κεφαλιά. Στο 53' ο Κραψίτης δεν μπόρεσε να βρει αμαρκάριστο συμπαίκτη του με γύρισμά του από καλή θέση, ενώ στο 71' ο Μπουτσικάρης έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 76' ο Τσάκαλος κράτησε το «μηδέν» σε προσπάθειες των Κραψίτη και Κατσέρη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο γκολ στο επόμενο λεπτό (77'). Ο Κραψίτης επιχείρησε τη σέντρα και ο Κατσέρης με κεφαλιά σκόραρε για το 1-3. Η «Σάντα» ενέτεινε την πίεσή της, όμως άλλο γκολ δεν βρήκε. Στο 88' ο Μπουτσικάρης αστόχησε με εκτέλεση φάουλ και στο 92', σε σύγχυση στην άμυνα του Μοσχάτου, ο Καλογεράς μπήκε στη φάση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητές: Φωστέρης (Ανατ. Αττικής), Θωμόπουλος-Τσαγανού (Δυτ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου (61' Μουζός), Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Δακτυλίδης (46' Κατσέρης), Κασνέτση, Κωτσάκης (85' Καλογεράς), Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Ανδρίκος, Παντίδος, Κατίδης (77' Φισκατόρης), Χαλβατζίου (77' Ζαρκιάς), Λάμπρου, Ψυχογιός (69' Ποιμενίδης), Ζορμπάς (61' Σιμάκου), Κουτσούμπας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares