Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 00:31

«Βήμα» παραμονής για τον Άρη Πετρούπολης

Τρεις βαθμούς πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Άρης Πετρούπολης και πραγματοποίησε βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Με τρεις ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Αργυρίου, η ομάδα της Πετρούπολης πήρε το «τρίποντο» με 3-1 απέναντι στην ΑΕ Μοσχάτου, που έμεινε με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία και, πλέον, βλέπει το έργο της για σωτηρία να γίνεται αρκετά δύσκολο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Χαλβατζίου πραγματοποίησε κούρσα από θέση δεξιά στον άξονα, πάτησε περιοχή και με ωραίο δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 11ο λεπτό έγινε σέντρα προς την περιοχή, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο -όχι απλωμένο- χέρι του Τζωρτζάτου και ο διαιτητής Δημαράκης έδειξε την άσπρη βούλα. Τρία λεπτά μετά και αφού προηγήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές του Μοσχάτου, ο Αργυρίου εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Ακολούθησε έντονη πίεση προς την εστία του Τσακάλου, που πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και ήταν «παρών» σε όσες περιπτώσεις απαιτήθηκε. Στο 17' η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το σουτ του Νάτση, ενώ στο 21' καταγράφηκε διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με πρωταγωνιστή τον Αντωνακόπουλο. Αρχικά ο γκολκίπερ Τσάκαλος απέκρουσε το σουτ που επιχειρήθηκε από κοντινή θέση, αλλά όχι «γεμάτο», ενώ στη συνέχεια, μετά από νέο σουτ, η μπάλα απομακρύνθηκε σωτήρια από κεφάλι αμυνομένου πάνω στη γραμμή. Στο 28' ο Ρέτσος πλάσαρε, αλλά ο Τσάκαλος απέκρουσε πάλι, ενώ στο 33' η μπάλα κόντραρε στα σώματα από το κοντινό σουτ του Νάτση. Στο 35' η προσπάθεια του Ρέτσου ήταν άστοχη και στο 36' ο Τσάκαλος ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε το σουτ του Γεραγωτέλλη. Στο 41' ο Άρης έχασε νέα διπλή ευκαιρία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Αργυρίου έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των πράσινων απέκρουσε σωτήρια στη γωνία του και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφυγε ελάχιστα εκατοστά πάνω από την εστία από το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Ντάφλα από το ύψος της περιοχής. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στο Μοσχάτο και ήταν ένα σουτ του Σιμονιάν που μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Ρουμπής.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46') ο Ρέτσος σούταρε όμως ο Τσάκαλος απέκρουσε ξανά, για να φτάσουμε στο 47' όπου ο Βαλμάς μάρκαρε στην μπάλα τον Νάτση, που βρέθηκε στο έδαφος, με τον Δημαράκη να βλέπει παράβαση και να σφυρίζει πέναλτι! Ο Αργυρίου ήταν πάλι εύστοχος, δίνοντας το προβάδισμα στον Άρη (2-1).

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 55', όταν ο Σιμονιάν πραγματοποίησε όμορφη ενέργεια από την αριστερή πτέρυγα, έφερε την μπάλα στο δεξί όμως το θαυμάσιο σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 58' σημειώθηκε η φάση από την οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Σε διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή ανάμεσα σε Ανδρίκο και Ρέτσο, ο παίκτης του Άρη έπεσε στο έδαφος και ο Δημαράκης έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα, σημείο από το οποίο ο Αργυρίου ευστόχησε για το 3-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να περιμένουν απλώς να κυλήσει ο χρόνος για να φτάσει το παιχνίδι στην ολοκλήρωσή του. Σε αυτό το διάστημα καταγράφηκε ένα πλασέ του Ρέτσου στο 78' που μπλόκαρε ο Τσάκαλος και ένα σουτ του Γεραγωτέλλη στο 83', που έφυγε άουτ.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Παπαδόπουλος (Δυτ. Αττικής)-Τσιδώνης (Σάμου)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Λουκάς Καραδήμος): Ρουμπής Γούλας, Τσερκώνης (60' Γάγγος), Τσατσαρής (70' Μενάι), Κρητικός, Γεραγωτέλλης, Αντωνακόπουλος (60' Λεβέντης), Ντάφλας, Νάτσης (86' Ανταλής), Ρέτσος (86' Φαρμάκης), Αργυρίου

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Τζωρτζάτος (46' Ζορμπάς), Ανδρίκος, Παντίδος, Κατίδης (74' Ζαρκιάς), Χαλβατζίου, Λάμπρου, Ψυχογιός (60' Σιμάκου), Κουτσούμπας (60' Βαλμάς), Σιμονιάν (74' Παυλάκης)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares