Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 22:04

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Πανιώνιο στην Πάτρα

Επέστρεψε στα «τρίποντα» ο Πανιώνιος μετά τις δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 σε Μύκονο και με ΑΟ Διαβολιτσίου, όμως είδε την απόστασή του από την κορυφή να παραμένει στους τέσσερις βαθμούς, ενώ απομένουν πλέον δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Π. Παπαπαναγή πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Προσφυγικών στην Πάτρα, όπου επικράτησε με 3-0 του ΑΠΣ Πάτραι. Οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό χάρη σε συρτό σουτ του Μπρέγκου από θέση εκτός περιοχής (0-1), για να ακολουθήσει ένα δεκάλεπτο στο οποίο οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, σημειώνοντας άλλα δύο γκολ και εδραιώνοντας τη νίκη τους. Στο 70' ο Τσιμπόκας σημείωσε το 0-2 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λίμα και στο 82' ο Γροντής συνεργάστηκε ωραία με τον Σέχου και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Καζάνας, Βλαχοδήμος-Κομκότος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σταμάτης Σαρρής): Μπαμπούνης, Β. Γερογιάννης, Θεοφάνης, Ζέλος (79' Μητρόπουλος), Θ. Βλασόπουλος (71' Παπαγεωργίου), Σουγλέρης (58' Ναβρότσκι), Σαμπανέι (46' Μαστραντωνάκης), Στάνης, Ν. Βλασόπουλος, Σπ. Γερογιάννης (58' Λιμάτσι), Ζελενίτσας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Παχατούρας, Καρδάμης (79' Γροντής), Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου (83' Παπαδάκης), Πίσπας (66' Σέχου), Μούντριχας (66' Τσίπρας), Γκίνο, Πριόνας, Λίμα, Τσιμπόκας (79' Κουφουδάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares