Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:28

«Γλυκόπικρη» νίκη ο Πανιώνιος κόντρα στον ΑΟ Πυλίου

Από τη μία νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Πυλίου και πρόσθεσε τους βαθμούς στη συγκομιδή του, έχοντας μία καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος είδε τις ελπίδες για πρωτιά στον 4ο όμιλο να χάνονται οριστικά, αφού ο Αιολικός πέρασε νικηφόρα από το Κρανίδι και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών, ενώ απομένει πλέον μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, πάντως, η Ρόδος γνώρισε απρόσμενη ήττα στο Γύθειο από τον Πανγυθεατικό (2-1), γεγονός που διατηρεί ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κυανέρυθροι να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη.

Το σημερινό (23/4) παιχνίδι στο στάδιο της Ν. Σμύρνης είχε δύο διαφορετικές εικόνες, με το πρώτο ημίχρονο να είναι ισορροπημένο και το δεύτερο να ανήκει στον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη τελική, που καταγράφηκε στο 22ο λεπτό. Ο Πριόνας έκανε την ενέργεια από τη δεξιά πτέρυγα, γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Τσιμπόκας με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων για το 1-0. Τρία λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Αποστολίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και γύρισε στον Χατζησουλεϊμάν, που πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, όμως στο αριστερό σουτ του Γεωργούση από κοντά η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τα σώματα των αμυνομένων.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, την οποία όμως «σπατάλησαν». Ήταν το 50' όταν ο Γεωργούσης βγήκε στην πλάτη της άμυνας από την κάθετη πάσα του Γροντή, πρόλαβε να «τσιμπήσει» την μπάλα πριν τον εξερχόμενο Τοπουζλή και ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον Κλαπατσέα να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελέστηκε τρία λεπτά μετά λόγω τραυματισμού που υπέστη στη φάση ο γκολκίπερ του ΑΟ Πυλίου, ο οποίος έπεσε αποφασιστικά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Γροντή. Στο 61' ο Γεωργούσης σούταρε με δύναμη, όμως ο Τοπουζλής πάλι απέκρουσε στην κλειστή του γωνία και στο 66' είδε την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από νέα του προσπάθεια. Ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου βρήκε στο 69' το γκολ που τόσο έψαχνε, όταν με φοβερό, αριστερό φαλτσαριστό σουτ από θέση εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Τοπουζλή, που εκτινάχθηκε αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο (2-1). Έχοντας, πλέον, ανεβασμένη ψυχολογία, οι κυανέρυθροι «κλείδωσαν» το «τρίποντο» πέντε λεπτά μετά (74'), όταν μετά από σέντρα του Γροντή και κεφαλιά του Γεωργούση, ο Τσιμπόκας από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κλαπατσέας, Μπλαβάκης-Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Παχατούρας, Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας (46' Γροντής), Μούντριχας (32' λ.τρ. Γεωργούσης), Γκίνο (81' Μερτύρης), Γκότοβος (46' Διονέλλης), Πριόνας, Λίμα, Τσιμπόκας (79' Κουφουδάκης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Κατσέλης, Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Μαυρόπουλος, Κότζα, Χατζησουλεϊμάν (59' Σκέντζος), Τουργαΐδης (6' λ.τρ. Χατζηνικολάου), Αποστολίδης (79' Στάκκος), Δρόσος (79' Τάσιος).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares