Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:30

«Σκόνταψε» ο Εθνικός με τον Πόρο

Στην τελευταία του επίσημη υποχρέωση για τη φετινή σεζόν μπροστά στο κοινό του, ο Εθνικός δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης απέναντι στον υποβιβασμένο, πλην αξιόμαχο, Πόρο.

Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο Περάματος, έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ευκαιρίες και ελάχιστο άγχος για το αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Αντωνίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως ολιγώρησε και ανακόπηκε από τους αμυντικούς. Ακολούθησε ένα διάστημα στο οποίο οι Κρητικοί έφτασαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 23' ο Μέμμος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε μετά την όμορφη ατομική προσπάθεια του Πακιουφάκη, στο 25' ο Καστελλιανάκης δεν βρήκε την μπάλα στο επικίνδυνο γύρισμα του Μέμμου και στο 30' ο Πίνης μπλόκαρε στο σουτ του έμπειρου φορ.

Ο Εθνικός πλησίασε το γκολ στο 36', όταν ο Σημαιάκης έβαλε σωτήρια την κόντρα στην κοντινή προσπάθεια του Μακρυγιάννη μετά το επικίνδυνο γύρισμα του Πλουμάτου και στο επόμενο λεπτό έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν σε σουτ του Πλουμάτου η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πήρε ύψος, για να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δ. Ζαφείρης. Στο 45' ο Μακρυγιάννης έστρωσε στον Διάκο, που σούταρε ασθενώς από το ύψος της περιοχής, με τον γκολκίπερ του Πόρου να μπλοκάρει και στις καθυστερήσεις ο Πίνης αντέδρασε αναλόγως σε σουτ του Μέμμου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία στο σουτ του Σάμιου και στο 48', σε αδύναμο σουτ του Μακρυγιάννη σε κίνηση από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Δ. Ζαφείρης. Στο 52' ο Μακρυγιάννης έδωσε στον Σάμιο που έκανε το βολέ και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το.αριστερο δοκάρι, ενώ στο 59' ο Ζαφείρης έδιωξε με τις γροθιές στο δυνατό σουτ του Σάμιου. Στο 72' ο γκολκίπερ του Εθνικού μπλόκαρε στη σέντρα σουτ του Ζαφείρη, για να φτάσουμε στο 77' όπου ο Ζαμάνης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πόρου σε τετ α τετ! Στο 79' ο Δρόσης έπιασε το πλασέ στην κίνηση από το γύρισμα του Σάμιου, όμως η προσπάθεια δεν βρήκε στόχο και στο 80' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν το γκολ, όταν ο Καστελλιανάκης προσποιήθηκε και σούταρε δυνατά, με τον Πίνη να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ! Στο 85' σημειώθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν σε σέντρα του Ζωγραφάκη από αριστερά, ο Σάμιος έπιασε το πλασέ στην κίνηση και η μπάλα «έγλειψε» το δοκάρι της εστίας.

Διαιτητές: Καπίρης, Μημίδης-Καλοπίσης (Αθηνών)

EΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Παπαγγελής (64' Ζαμάνης), Πλουμάτος, Διάκος, Κώστας (64' Δρόσης), Μακρυγιάννης (64' Μαλάι), Αντωνίου (75' Λαμάι), Καλύβας (56' λ.τρ. Ζωγραφάκης), Σάμιος

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δ. Ζαφείρης, Αυγουστάκης, Μπάμπης (35' λ.τρ. Καλαϊτζάκης), Παλ, Σημαιάκης (60' λ.τρ. Τουτουδάκης), Γροσδάνης (81' Αυγουστάκης), Κουτάντος, Καστελλιανάκης, Μέμμος, Πακιουφάκης (60' Αλ. Ζαφείρης), Φρρόκου

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares