Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:54

Σώθηκε ο Αλμυρός, απομακρύνεται η πρωτιά για Μαρκό

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Γαζίου κράτησε όσους το παρακολούθησαν σε κατάσταση αγωνίας μέχρι το τελευταίο του δευτερόλεπτο και η λήξη του βρήκε τον Αλμυρό να πανηγυρίζει μία σπουδαία -από κάθε άποψη- νίκη και τη Μαρκό να βλέπει τον στόχο της πρωτιάς να απομακρύνεται.

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Κατηγορία, καθώς στη μία αγωνιστική που απομένει δεν κινδυνεύουν καν να είναι η χειρότερη 9η ομάδα του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Από την άλλη, οι πράσινοι πραγματοποίησαν μία τεράστια προσπάθεια, είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για να έχουν πετύχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και, πλέον, δύσκολα θα ανατρέψουν το -3 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Γιούχτα.

Στο σημερινό (23/4) ματς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα «άγγιξαν» το γκολ μόλις στο 4ο λεπτό σε προσπάθεια του Κράσι, που προσπέρασε και τον γκολκίπερ Χανιωτάκη αλλά το πλασέ του σταμάτησε σε δοκάρι της εστίας. Στη συνέχεια της φάσης ο Ξενοκτιστάκης απομάκρυνε σωτήρια. Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 34'. Ο Πιερτζιακόμι συνεργάστηκε ωραία με τον Φραγκουλάκη, μπήκε στην περιοχή και πρόλαβε τον γκολκίπερ Βουτσελά, πετυχαίνοντας το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρκό πίεσε για την ισοφάριση και, μάλιστα, είχε δεύτερο δοκάρι στο 65' σε σουτ του Μπέλερη! Η ομάδα του Μαρκόπουλου ρίσκαρε στο τελευταίο εικοσάλεπτο και στο 90' έφτασε με τον Λαμπρόπουλο σε γκολ, που όμως δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ από τον σκόρερ.

Διαιτητές: Σαφούρης (Σερρών), Παπαδόπουλος (Πειραιά)-Σερεβετας (Αθηνών)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Θεοδωράκης, Παγώνης, Κοιλιάρας, Μπάσιτς (62' Φυτόπουλος), Φραγκουλάκης (86' Πατινιώτης), Μπάνβο (77' Κατσικοκέρης), Αγαπάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζακόμι

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Φλώρος (46' Πιέτρης), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Μπελέρης (70' Σούλτσε), Πικούλης (46' Βασιλειάδης), Σουλελές (70' Νατσιόπουλος), Φουάσης, Γκίκας, Κράσι (72' λ.τρ. Πίκουλας).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares