Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 17:05

«Αγγίζει» το όνειρο και ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου ο Αιολικός

Το κυνήγησε όλη τη σεζόν, το πίστεψε όσο τίποτε και πλέον βρίσκεται... μισό βήμα μακριά από τον στόχο του!

Ο Αιολικός έφερε «τούμπα» την κατάσταση στην κορυφή του 4ου ομίλου, επικράτησε με 4-0 στο Κρανίδι απέναντι στην τοπική ΑΕ Ερμιονίδας και σε συνδυασμό με την ήττα σοκ που υπέστη η Ρόδος στο Γύθειο από τον Πανγυθεατικό είναι έτοιμος να πάει στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2! Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μυτιλήνης θα τερματίσει στην πρώτη θέση ακόμη και σε ενδεχόμενο ήττας από τον Πανιώνιο, αρκεί την ίδια ώρα να μην νικήσει η Ρόδος την ΑΕ Μυκόνου με διαφορά τερμάτων κατά δύο γκολ μεγαλύτερη από το σκορ της ήττας των κυανόλευκων σε αυτό το υποθετικό σενάριο...

Στο σημερινό (23/4) παιχνίδι έβαλαν τη σφραγίδα τους ο Ντινιωτάκης που σημείωσε χατ τρικ, όπως και ο προσφάτως αποκτηθείς Πλατέλλας που είχε τρεις ασίστ. Μόλις στο 3' ο χαρισματικός επιθετικός αξιοποίησε κάθετη πάσα του αριστεροπόδαρου μέσου και με πλασέ σημείωσε το 0-1, ενώ στο 35' ο Μακρής με σουτ μετά από ασίστ του Αποστολόπουλου πέτυχε το 0-2. Στο 61' ο Ντινιωτάκης με πλασέ έπειτα από κάθετη ασίστ του Πλατέλλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 84' ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Σημειώνεται πως πριν τη σέντρα του αγώνα παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή της ΑΕ Ερμιονίδας ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Διαιτητές: Μάρκος, Σόβολος-Αντωνόπουλος (Λακωνίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Κομνηνός Μπατζάκας): Πονηρός, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τριμπόνιας (58' Κουζής), Τσόφλιος, Τρέσα, Στ. Καλά, Φουρνάρνος, Ι. Καλά, Κοτσοβός, Καράι (80' Ιβάνοβ)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Ποτουρίδης, Γκαντσιέρ, Νάστος, Μουκίδης (76' Δερμιτζάκης), Πλατέλλας (88' Μούκα), Στεβάνοβιτς, Μακρής (76' Αρναούτογλου), Αποστολόπουλος (68' Άνθης), Ντινιωτάκης (88' Αννιτσάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares