Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 09:52

Στην 3η θέση η Θύελλα Ραφήνας - Άνετη νίκη κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο

Πέτυχε... τρίποντο στην τελευταία της υποχρέωση για φέτος η Θύελλα Ραφήνας και κατέλαβε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Έχοντας ως κορυφαίο τον Παντελίδη που σκόραρε πέντε (!) φορές, η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη επιβλήθηκε με 7-0 του ουραγού Άγ. Ιερόθεου, που ολοκληρώνει με τον ανάλογο τρόπο μία κακή χρονιά.

Ο Παντελίδης άνοιξε το σκορ στο 25' με δυνατό σουτ (1-0), στο 30' αξιοποίησε την ασίστ του Γούλα και με πλασέ έκανε το 2-0, στο 37' «χτύπησε» πάλι μετά από ασίστ του Γούλα και προ κενής εστίας σημείωσε το 3-0 και στο επόμενο λεπτό σκόραρε μετά το τακουνάκι του Γκούμα για το 4-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γούλας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά από παράλληλη σέντρα και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 5-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, παρ' όλα αυτά «βρήκαν» άλλα δύο γκολ με τα οποία διεύρυναν την επικράτησή τους. Στο 71' ο Μπακουλάτι από κοντά δεν μπόρεσε να απομακρύνει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του και στο 76' ο Παντελίδης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με κοντινό πλασέ για το τελικό 7-0.

Διαιτητές: Ζέστας (Πειραιά), Μπιμπάκης (Ηρακλείου)-Αντωνοπουλος (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κορασίδης, Σαμάρκος, Νάκας, Φύτρος, Σαντίκου, Μπαριτάκης, Γούλας (46' Δημάτσας), Μπρέμπος, Παντελίδης (86' Χίσο), Δημητρίου, Γκούμας

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Κουτσογιάννης (79' Μαγκόπουλος), Μονεμβασίτης, Μπακουλάτι, Χριστόπουλος, Πρίφτι, Βεσέλι, Μουστάκης, Ρόπας (70' Μπουλουγαρης), Χολέβας (70' Κογιός), Ευθυμιάδης, Μπιλικαΐδης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares