Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 10:14

Πρωταθλητής ο Γιούχτας

Πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός σπουδαίου ονείρου βρίσκεται, πλέον, ο Γιούχτας, στις τάξεις του οποίου ζουν ανεπανάληπτες στιγμές!

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής η ομάδα των Αρχανών υποδέχθηκε τον Εθνικό Πειραιά, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) και τους γηπεδούχους να κατακτούν την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2! Από την άλλη, οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν με θετικό πρόσημο τη σεζόν και, πλέον, σκέφτονται πως θα την αξιοποιήσουν για να μπορέσουν την επόμενη περίοδο να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Στο αγωνιστικό μέρος, έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και υπεροχή των γηπεδούχων στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Διαιτητές: Μόσχου, Σιγανός-Καφεσάκης (Λασιθιου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Τουγλής, Γιαλούσης, Τζανής, Αργκιλέσι, Νύκταρης (86' Κοντογιάννης), Βρεττός (70' Δωματάς), Ροβίθης, Δωματάς (70' Δασκαλάκης), Κίσσας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Μαλάϊ, Ζαμάνης (60' Κώστας (79' λ.τρ. Πλουμάτος)), Διάκος (87' Λαμάι), Μπερνιδάκης (60' Δρόσης), Μακρυγιάννης (60' Σάμιος), Αντωνίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares