Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 12:28

Δυναμικό ξεκίνημα ο Γιούχτας στα μπαράζ

Αξιοποίησε την έδρα του ο Γιούχτας κόντρα στην Κοζάνη και έφτασε στη νίκη με 2-1, στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2.

Η ομάδα των Αρχανών «έχτισε» την επικράτησή της στο πρώτο ημίχρονο και έδρεψε τους καρπούς στο τέλος της αναμέτρησης, παρότι χρειάστηκε να μοχθήσει για να υπερασπιστεί τους βαθμούς.

Οι πράσινοι πήραν την πρωτοπορία στο 32ο λεπτό χάρη σε ωραία προβολή του Ροβίθη μετά από παράλληλη σέντρα του Ψαρρά (1-0), ενώ στο 45' ο Γκίνη δέχθηκε την ασίστ του Αζίζι και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον γκολκίπερ Καραγκιόζη για το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κόκκινοι προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, μείωσαν σε 2-1 στο 72' με θαυμάσιο σουτ του Πάνου από θέση εκτός περιοχής, όμως η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Σούζας (Ανατ. Αττικής)-Ιωάννου (Εύβοιας)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Τζανής, Γιαλούσης, Ψαρράς (90' Στακάκης), Αργκιλέσι, Κίσσας, Αζίζι (66' Δασκαλάκης), Βρεττός (76' Κοντογιάννης), Γκίνη (76' Δωματάς), Ροβίθης (90' Ρουσσάκης

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λάμπογλου (59' Αποστολίδης), Καραγιάννης (17' λ.τρ. Παπανικόπουλος (81' Βοριαζίδης)), Γιαλαμίδης, Πάτας (46' Ψάλτης), Μπακάλης, Νιάσε, Κούφας, Κανούλας, Παπαργυρίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares