Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 19:39

Θύελλα Ραφήνας: Την Πέμπτη η συνάντηση με Μεσολόγγη

Τα τελευταία χρόνια η Θύελλα Ραφήνας έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κοινού της Γ' Εθνικής ως μια ομάδα που με τη σταθερότητα της συνεχώς κάνει βήματα προόδου στην κατηγορία.

Πριν από δυο σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία ενώ φέτος ήταν άξια διεκδικήτρια του τίτλου παλεύοντας με τον πρωταθλητή Γιούχτα και την δευτεραθλήτρια Μαρκό μέχρι τέλους.

Πλέον, τα... ρολά έχουν κατέβει όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν ισχύει όμως το ίδιο και στο κομμάτι του προγραμματισμού για τη σεζόν 2023-2024.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή, Νίκου Μεσολόγγη για χθες, Δευτέρα, μετατέθηκε για την Πέμπτη προκειμένου να γίνει γνωστή η διάθεση που υπάρχει εκατέρωθεν για περαιτέρω συνεργασία.

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του ικανότατου προπονητή με τους ανθρώπους της ομάδας είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματική, και εάν δεν αλλάξει κάτι δραμματικά, τότε οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Αμέσως μετά το ραντεβού της Πέμπτης τίθεται ουσιαστικά σε ισχύ ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, με το Νίκο Μεσολόγγη, εφόσον φυσικά παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, να κάνει τις απαραίτητες εισηγήσεις αναφορικά με τις επιθυμίες του γύρω από το ρόστερ της νέας περιόδου.

Μεγάλες αλλαγές σαφώς και δεν θα υπάρξουν, αλλά θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που θα ανεβάσουν την ποιότητα και την αγωνιστικότητα του συλλόγου στο σημείο εκείνο που θα επιτρέψουν στην Θύελλα να βάλει ακόμη υψηλότερα τον πήχη για τη νέα περίοδο.

Άλλωστε, άπαντες γνωρίζουν οτι οι δυσκολίες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για την περίοδο 2023-2024 θα είναι μεγαλύτερες σε σχέση με φέτος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares