Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 19:45

Πρώτη νίκη στα μπαράζ για τον Αιολικό

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής πέτυχε σήμερα (17/5) ο Αιολικός και προσχώρησε στην πρώτη τετράδα της σχετικής κατάταξης.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ομάδα της Μυτιλήνης υποδέχθηκε στον «Ταρλά» τον Τηλυκράτη, του οποίου επικράτησε με 2-1 χάρη σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς είχε ούτως ή άλλως εορταστικό χαρακτήρα για τους κυανόλευκους, αφού μετά την ολοκλήρωσή του πραγματοποιήθηκε η τελετή της απονομής του τίτλου στον Αιολικό, ως πρωταθλητή στον 4ο όμιλο, υπό την παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελου Δανιήλ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν... ορμητικά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 9ο λεπτό χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Πλατέλλα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Μπεκατώρο (1-0). Στο 44' ο Καρλίτος κέρδισε νέο πέναλτι για τον Αιολικό, με τον Μακρή αυτή τη φορά να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να γράφει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λευκάδας, ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 66' με σουτ του Περιστέρι έπειτα από ασίστ του Κάρλος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 91'.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Γκανσιέρ, Ποτουρίδης, Αρναούτογλου, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Πλατέλλας (89' Ανθής), Καρλίτος (79' Αντωνίου), Ντινιωτάκης (56' Μουκίδης), Μακρής

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Τακίδης, Μπεκατώρος (60' Κάρλος), Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης, Νιφορόπουλος, Περιστέρης, Γκουντρουμπής.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares