Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 11:03

Σκόραρε με τον Διαγόρα η Συριανή Καπέλλα

Μία Συριανή, η Χριστιάννα Καπέλλα, που έχει διδαχθεί το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Vissa Club, αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Διαγόρα Ικαρίας, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μάλιστα, η Χριστιάννα, σκόραρε το πρώτο τέρμα του Διαγόρα στο νικηφόρο 1-4  της ομάδας της κόντρα στον Α.Ο. Ωρεών, σε παιχνίδι που έγινε στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Η ακαδημία, μέσα από την οποία αναδείχτηκε, με ανακοίνωση της συγχαίρει την αθλήτρια:

Πολλά συγχαρητήρια !!! από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Vissas Club στην Χριστιάννα Καπέλλα παίκτρια του γυναικείου τμήματος της Ακαδημίας για την συμμετοχή της στον αγώνα Διαγόρα Ικαρίας στην Εύβοια με τον  Α.Ο. Ωρεών. Η Χριστιάννα Καπέλλα μετά από παρότρυνση του προπονητή της Γιάννη Παπαναστασίου από 1/2/2017 έχει ενσωματωθεί πλέον στην ομάδα του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας η οποία συμμετέχει στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το φλας του αγώνα σύμφωνα με το nasosbratsos.blogspot.gr

Η λασπομαχία στο βούρκο του δημοτικού σταδίου Ιστιαίας, ανέδειξε νικητή το Διαγόρα Ικαρίας, επί της γηπεδούχου ομάδας του Α.Ο.Ωρεών.

Οι φιλοξενούμενες δεν αιφνιδιάστηκαν από τη γηπεδούχο ομάδα, που πίεσε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κυρίως δεν είχαν την ατυχία να πάθουν ζημιά από τον κακό αγωνιστικό χώρο, αφού αλλού η μπάλα κόλλαγε και αλλού γλιστρούσε κάνοντας εύκολο το «ατύχημα».

Τελικά στο 34’ μετά από σέντρα σουτ της Αληθινής Κουτσού, η Καπελά από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 53’ με απευθείας χτύπημα φάουλ της Παπαδοπούλου, ο Α.Ο. Ωρεών ισοφάρισε, αλλά στο 56’ με δυνατό σουτ της Κατέχη ο Διαγόρας μπήκε πάλι μπροστά. 

Το 1-3 έγινε στο 78’ από σέντρα σουτ της Κουτσού, που στο δεύτερο ημίχρονο ταλαιπώρησε την αμυντική διάταξη των Ωρεών, με κούρσες από τα δεξιά.

Το τελικό 1-4 έγινε στο 84’ μετά από μία όμορφη φάση, όπου η Κράτσα από αριστερά έκανε σέντρα και η Αληθινή Κουτσού σχεδόν εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Α.Ο.Ωρεών: Ευαγγελοπούλου, Λαζάρου, Σταμούλου, Καπελάρη, Παπαδοπούλου, Ρίγκου, Τίνιου (46’ Αναγνώστου), Κυρπλσλίδη, Σταθαρά (80’ Παντελίδη), Χριστοφορίδη, Δημητροπούλου (46’ Καραβά), 

Διαγόρας Ικαρίας: Πούλη, Καστανιά, Κουτσού Π., Μαλλέ, Καπελά (71’ Καρίμαλη Α.), Κουτσού Α., Καρούτσου,Ξενάκη (80’ Τσαντίρη), Κατέχη,Καλλιμούκου (44’ Κράτσα).

 

IMG_20170211_141329.jpg

20170121_181703.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares