Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 17:05

Η θέση της Κωνσταντίνας Κοσμά για το γυναικείο ποδόσφαιρο (vid)

Τα τελευταία χρόνια στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, γίνονται βήματα προόδου και σημαντικές προσπάθειες που αποσκοπούν στη βελτίωση και στην εκσυγχρόνιση του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.

Κάθε χρόνο δημιουργούνται νέα σωματεία, και τις τελευταίες χρονιές, το ενθαρρυντικό είναι ότι έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια και από το... ασθενές φύλλο, τις γυναίκες που κάνουν μεγάλες προσπάθειες να εισχωρήσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πέρυσι τον Αύγουστο μια ομάδα στη Σύρο δειλά-δειλά ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου από κορίτσια που έχουν ως στόχο τη διασκέδαση και τον αθλητισμό.

Ο λόγος για τον Περσέα Σύρου, όπου, με πρόεδρο την κα. Κοσμά Κωνσταντίνα, προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά συνεχώς με σταθερότητα, έχοντας ως φετινό στόχο τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Η ίδια ήταν παρούσα στην Γ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων και εξέφρασε τις τοποθετήσεις για τη νέα χρονιά, καταθέτοντας την πρόταση της να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα ασχολείται μόνο με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, η κυρία Κοσμά εξέφρασε τους προβληματισμούς της όσον αφορά τις προκαταλήψεις που βιώνουν οι νεαρές αθλήτριες καθημερινά για το ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της:

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares