Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 23:16

Πρεμιέρα με ήττα, αλλά κέρδος το ''νέο αίμα'' για την Άνω Μερά

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς, που παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας δείχνοντας ΌΤΙ δίνει βάση στις ακαδημίες που έχει δημιουργήσει από φέτος.

Στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, η ομάδα της Μυκόνου ξεκίνησε με ήττα, απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου την Ελλάς Ποντίων με σκορ 0-5.

Η σημερινή έντονη βροχόπτωση και το βρεγμένο γήπεδο επηρέασαν τις προσπάθειες που έκαναν οι παίκτριες και των δύο ομάδων.

Σε ότι αφορά το ματς οι φιλοξενούμενες πήραν το προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο με Κουκουβού να σκοράρει τα πρώτα δύο τέρματα της ομάδας της.

Στη συνέχεια η Φράγκου, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 0-3, και στη συνέχεια η Γεωργίου σκόραρε το 4ο γκολ της ομάδας της.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε η Παπαδοπούλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς τους κ.κ. Βαρθαλίτη και Ρούσσο

Α.Σ. Άνω Μερά (Μανταφούνης): Κοντιζάς, Πανταζή (46' Γιαννοπούλου), Ματρίσι, Μπουσάι, Κουκά (36' Σίμου), Όντρι (60' Σπαθούλα), Κλαούντια, Αρμάου, Ρούσσου, Πατεράκης, Μανωλάκη

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κότσκα, Κόφκα, Αντύπα

Α.Ο. Ελλά Ποντίων (Αργυρίου): Κοσμίδη, Κουκά, Στασινού, Βατίστα (72' Μανιώρου), Δουμάνη, Ανδρέου (47' Παπαδοπούλου), Γεωργίου, Αλτάνη, Φράγκου, Κλιάφα (72' Τσιπούρα) Κουκουβού

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σγουράκη, Σακελλαροπούλου, Στογιάννη, Γιαννακάκη

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της Ανασταντίνας Βαμβακούρη.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares