Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 14:20

Με νίκη ξεκίνησε το νέο έτος για τις Γυναίκες της Άνω Μεράς

Με νίκη συνέχισε και το νέο έτος η Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 του Ακράτητου και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου.

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα της Αθήνας να ξεκινάει πιο δυνατά στο ματς χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Από εκεί μετά η Άνω Μερά πήρε τα πάνω της και ενώ στην αρχή έχασε δύο ευκαιρίες τετ α τετ με την Κλαούντια προηγήθηκε στο 32' με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γιαννούλας.

Η Ντούκου σκόραρε στο 38΄όταν μπήκε στη μεγάλη περιοχή από αριστερά και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της. Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε η Αρχηγός της Άνω Μεράς, πάλι όταν με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 60΄ με πλασέ της Γιαννούλα μέσα από τη Μεγάλη περιοχή. Αξίζει να πούμε πως και οι δύο ομάδες έδωσαν ευκαιρία σε πολλές νεαρές ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες έκαναν πολύ καλή προσπάθεια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς του κ.κ .Κουκά Α. και Γεωργαράς.

ΑΣ Άνω Μερά: Κοντιζά, Κουκά, Γιαννόπουλος, Ντόκου, Χαρδαλούπα, Λαζάρου, Γκέλου, Αντύπα, Κλαούντια, Γιαννούλα, Σπαθούλα

Αγωνίστηκαν και οι: Αρτέμη, Ροσσολάτου, Βερώνη

Ακράτητος Άνω Λιωσίων: Αβραμίδου, Μπαλλή Α., Μπαλλή Μ., Μπαλλή Α., Παντελίδη, Χάψα, Χουμπαβλή, Νάκου, Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλου Ε., Παπαδοπούλου Θ.

Αγωνίστηκαν και οι: Δήμου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares