Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 20:37

Φιλική νίκη για την Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στον Διαγόρα Ικαρίας

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε. Μυκόνου κατάφερε να πάρει σήμερα μία φιλική νίκη απέναντι στην αντίστοιχη του Διαγόρα Ικαρίας με σκορ 3-1.

Το συγκεκριμένο ματς είχε προπονητικό χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες, με διαιτητή του αγώνα τον Σπύρο Ξένο. Οι δύο προπονητές έδωσαν την ευκαιρία σε όλες τους τις αθλήτριες να αγωνιστούν.

Για την ιστορία το πρώτο γκολ για την ομάδα της Μυκόνου πέτυχε η Βαγγελίτσα Κοντιζά, η Κατερίνα η Ντόκου με μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της. Η Αργυρούλα Καρίμαλη για τις Ικαριώτισες μείωσε σε 2-1 ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε η Μαριάννα Ζουγανέλη.

Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ καλό, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί με τον πρόεδρο της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρο Κουκά, τον Υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος Φώτη Σαντοριναίο, τον ένα από τους ταμίες της ομάδας Νίκο Γκέλο καθώς και με τον επί χρόνια παράγοντα στο Μυκονιάτικο ποδόσφαιρο Αντώνη Πολυκανδριώτη.

Μέσα στις επόμενες μέρες η ομάδα της Μυκόνου θα ταξιδέψει στην Ικαρία προκειμένου να παίξει και με την ομάδα της Β' Εθνική.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares