Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 14:06

Συνεχίζουν οι: Μανταφούνης, Κεκελής, Αργυρίου και Ξένος στην ΑΕ Μυκόνου

Χωρίς αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕ Μυκόνου, καθώς ο Δημήτρης Μανταφούνης και οι συνεργάτες του Μπάμπης Κεκελής , Δημήτρης Αργυρίου και Σπύρος Ξένος θα απαρτίζουν το τιμ των προπονητών.

Η είδηση έγινε γνωστή από το προσωπικό προφίλ του Δημήτρη Μανταφούνη, ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση και όσους συνέβαλλαν ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Μανταφούνη:

Οι άμεσοι συνεργάτες μου Μπάμπης Κεκελής , Δημήτρης Αργυρίου, Σπύρος Ξένος και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκά, τον κύριο Νικόλαο Γκέλο και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕ Μυκόνου κύριο Φώτη Σαντοριναίο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν να αναλάβουμε και τη νέα χρονιά την εκγύμναση της ακαδημίας κοριτσιών και την καθοδήγηση της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στο πρωτάθλημα της γ εθνικής κατηγορίας.

Δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παίκτριες και προπονητές ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων . Με την ελπίδα να πραγματοποιηθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα εξασφαλίζει υγιείς συνθήκες για τις αθλήτριες και όλους τους εμπλεκόμενους, μακριά από οποιαδήποτε πανδημική αναβλητικότητα και φοβία , σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares