Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 00:56

ΑΕ Μυκόνου: Η Κατερίνα Ντόκου προπονήτρια της ακαδημίας ποδοσφαίρου γυναικών

Ανακοινώσεων συνέχεια στην ΑΕ Μυκόνου, καθώς με νέο δελτίο τύπου γνωστοποίησε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας την γυναικείας ακαδημίας ποδοσφαίρου από την αθλήτρια του συλλόγου, Κατερίνα Ντόκου.

Η ανακοίνωση:

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Μυκόνου έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την πρώτη γυναίκα προπονήτρια ποδοσφαίρου .

Ο λόγος για την κυρία Κατερίνα Ντοκου η οποία βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη Μύκονο και μας τιμά με την παρουσία της ούσα μια εκ των αρχηγών και αθλήτρια του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου της ομάδας μας ! Με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο έδειξε από την πρώτη στιγμή το αθλητικό της μέγεθος αλλά πρώτα από όλα το αθλητικό της ήθος .

Πλέον με διπλό ρόλο εκτός της αθλήτριας , θα προπονεί από το Σεπτέμβριο το πολύ ευαίσθητο τμήμα της ακαδημίας ποδοσφαίρου γυναικών όπου θα έχει τη χαρά και την ευθύνη να διδάξει τα μυστικά της μπάλας και το ευ αγωνίζεσθαι στα μικρά κορίτσια του νησιού μας που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το άθλημα !!

Πιστεύουμε πως η εμπειρία της αλλά και η μεταδοτικότητα της θα δώσουν στις νεαρές μας αθλητριες αυτό που χρειάζεται για να αγαπήσουν το άθλημα .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της και είμαστε σίγουροι τα νέα μας κορίτσια, όσα έχουμε ήδη στην ακαδημία μας και όσα θα έρθουν πλέον θα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω !

Καλή επιτυχία Κατερίνα !

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares