Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 19:40

Δημήτρης Μανταφούνης: «Το ποδόσφαιρο γυναικών στη Μύκονο»

Ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Α.Ε. Μυκόνου Δημήτρης Μανταφούνης μέσω μιας προσωπικής τοποθέτησης του στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η σχετική τοποθέτηση.

«Το ποδόσφαιρο γυναικών στη Μύκονο.
Με την ελπίδα να πάνε όλα καλά όσον αφορά το πανδημικό κύμα και να είμαστε όλοι και όλες υγιείς βρισκόμαστε στα πρόθυρα της 5ης συνεχόμενης χρονιάς λειτουργίας και της 4ης συνεχόμενης χρονιάς παρουσίας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού μας στη Τρίτη τη τάξει κατηγορία ενός εθνικού πρωταθλήματος. Βλέποντας το ποδόσφαιρο γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο να εξελίσσεται και να προοδεύει χρόνο με τον χρόνο χτίσαμε από την αρχή τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που τα κορίτσια θα αισθάνονται ασφαλείς έξω από ανόητες προκαταλήψεις και ταμπού ώστε να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπούν. Η διοίκηση, οι υπεύθυνοι του τμήματος , οι προπονητές της Γυναικείας ομάδας, οι προπονητές της Ακαδημίας των κοριτσιών και όλοι όσοι έχουν αγκαλιάσει από την αρχή αυτή την προσπάθεια έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό, το ίδιο μεράκι και τον ίδιο σκοπό. Να παρέχουμε στα κορίτσια όλη την υλικοτεχνική , σε γνωστικό επίπεδο και σε επίπεδο προπόνησης επάρκεια ώστε να συνεχίζουν να βελτιώνονται αλλά προπάντων να αθλούνται με τον ίδιο ενθουσιασμό και το πάθος για το άθλημα που επέλεξαν να ακολουθήσουν.
Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός … μεγάλη λέξη και χρειάζεται εξήγηση. Πρωταθλητές στον τρόπο λειτουργίας, στον σχεδιασμό, στην οργάνωση, στην υλοποίηση στοχοποιημένων προπονητικών μονάδων , στην εκπαίδευση, στο ήθος και στο ευ αγωνίζεσθαι. Ναι θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές σε όλα τα παραπάνω και η ομάδα μας να έχει στόχους και διακρίσεις σε τομείς που η ηθική και ο αθλητισμός σου αποδίδουν τα εύσημα ανεξαιρέτως αποτελέσματος. Αν αυτή η ομάδα, η Α.Ε. Μυκόνου καταφέρει να συνεχίσει να εμπνέει νέα κορίτσια κάθε ηλικίας να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο εφόσον το αγαπούν ή θέλουν να το δοκιμάσουν τότε για εμάς το «πρωτάθλημα» έχει ήδη κατακτηθεί!»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares