Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 15:40

Δημήτρης Μανταφούνης: «Ναι, σας χρειαζόμαστε κοντά μας»

Ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας της Α.Ε. Μυκόνου, Δημήτρης Μανταφούνη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα μαζικής δικτύωσης έκανε το δικό του κάλεσμα στους φίλους της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα το Μυκονιάτικο σωματείο βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του 7ου ομίλου και ο coach καλεί τον κόσμο στους εντός έδρας αγώνες να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδα τους.

Διαβάστε αναλυτικά

«Ναι, σας χρειαζόμαστε κοντά μας. Το νησί μας και ο Νομός μας εκπροσωπείται στην Γ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών από την ομάδα μας… Η Α.Ε. Μυκόνου W.F.C. οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ενώ απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του. Στις 20/3 παίζουμε εντός έδρας με τον Φωστήρα Καισαριανής, ακολουθεί στις 27/3 ο εκτός έδρας αγώνας μας στην Καλλιθέα και οι 2 τελευταίοι αγώνες μας εντός έδρας στις 3/4 με την Ερέτρια και στις 10/4 με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Παράλληλα με το αγωνιστικό τμήμα λειτουργεί και το τμήμα της Ακαδημίας μας με κορίτσια ηλικίας από 6 ετών. Ας στηρίξουμε όλοι και όλες αυτή την προσπάθεια για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να έχουν την επιλογή εφόσον το επιθυμούν να ζήσουν αντίστοιχες ποδοσφαιρικές στιγμές στο μέλλον. Το ΚΥΠΕΛΛΟ και το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι απλώς τίτλοι… Τα παιδιά μας είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares