Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 11:07

ΠΑΣ Νάξου: Υπερήφανοι για την δικιά μας Αγγελική Γκούφα

Τα συγχαρητήρια του για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος που πέτυχε η Αγγελική Γκούφα  με τον Λεοντικό Κηφισιάς εκφράζει μέσω ανακοίνωσης του ο ΠΑΣ Νάξου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου

Για ακόμα μία φορά ένα δικό μας παιδί μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι στον ΠΑΣ Νάξου.

Η Αγγελική Γκούφα, η δική μας Αγγελικούλα που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά μέσα από την ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Β' Εθνική κατηγορία με την ομάδα της, τον Λεοντικό Κηφισιάς.

Και όχι μόνο στέφθηκε πρωταθλήτρια, αλλά και πρώτη σκόρερ της ομάδας της, που κατέκτησε το πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα παθητικό.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην Αγγελική Γκούφα, για την επιτυχία της και της ευχόμαστε του χρόνου στην Α' Εθνική να πετύχει τις ίδιες και περισσότερες διακρίσεις.

Επίσης, συγχαίρουμε τους περήφανους γονείς της Αγγελικής, Στέλιο και Λουκία για την υποστήριξη τους στην δύσκολη αυτή πορεία όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε να παίρνουν πάντα χαρές.

Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του Λεοντικού Κηφισιάς και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συμμετοχή της ομάδας στην Α' Εθνική κατηγορία.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares