Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 22:43

Ο Ιάσων Ιλίου ευχαρίστησε την Α.Ε. Μυκόνου για την φιλοξενία

Μπορεί η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου να ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, κατάφερε όμως να αποσπάσει τα εύσημα από τον αντίπαλό της, τον Ιάσονα Ιλίου για τη φιλοξενία και τη συμπεριφορά όλων.

Η Αθηναϊκή ομάδα μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει και ένα γεγονός που πραγματικά σπανίζει στα γήπεδα και αποδεικνύει ότι πάνω απ' όλα αυτό που πρεσβεύει η Α.Ε. Μυκόνου είναι το «Ευ αγωνίζεσθαι».

Διαβάστε το κομμάτι της ανακοίνωσης του Ιάσονα Ιλίου και αναφέρεται στην ομάδας μας:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα της Μύκονο αλλά ακόμα πιο πολύ θα θέλαμε τα εστιάσουμε σε ένα γεγονός που ξεπερνά τα όρια του fair play και θα θέλαμε να το προβάλλουμε για να δείξουμε ότι με αυτές τις κινήσεις το ποδόσφαιρο γυναικών πάει μπροστά. Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης παρατηρήθηκε από την τερματοφύλακα και αρχηγό της ομάδας κ. Αντιγόνη Βαΐτση ότι υπήρχε πρόβλημα με το ζευγάρι από τα γάντια που είχε επιλέξει να φέρει μαζί στο ταξίδι.

Τόσο σοβαρό πρόβλημα που θα την ανάγκαζαν να παίξει χωρίς γάντια. Όταν ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της Μυκονου για το πρόβλημα αμέσως παραχώρησαν ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι γάντια στην τερματοφύλακα μας έτσι ώστε να καταφέρει να αγωνιστει , και μάλιστα στο τέλος της τα έκαναν και δώρο.

Κύριε Μανταφουνη, κύριοι του τεχνικού επιτελείου , κυρίες και κύριοι της διοίκησης της ΑΕ Μυκόνου είστε άξιοι συγχαρητηρίων και αξιοι πρεσβευτές του ποδοσφαίρου γυναικών στις Κυκλάδες.Αυτο το ποδόσφαιρο γυναικών θέλουμε,γι'αυτό το ποδόσφαιρο γυναικών πολεμάει και η ομάδα μας στην Αθήνα. Ευχαριστούμε για όλα και σας περιμένουμε στην Αθήνα να ανταποδώσουμε την φιλοξενία σας.»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares