Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 10:32

ΑΕ Μυκόνου: Ήττα για την Γυναικεία Ομάδα στο Ίλιον

Προσπάθησαν, πάλεψαν όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 3-1 στο Ίλιον οι γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου από τον Ιάσονα.

Αναμφίβολα η ΑΕΜ άξιζε κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι καθώς εκτός από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, έγιναν και αρκετά διαιτητικά λάθη εις βάρος της.

Ο Ιάσων προηγήθηκε με την Μαντζάνα στο 4'. Οι παίκτριες του Δημήτρη Μανταφούνη αντέδρασαν γρήγορα και στο 15' ισοφάρισαν με την Τούνα. Στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο του αγώνα όμως ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 40' έδωσε το δικαίωμα στον Ιάσονα να προηγηθεί, καθώς ευστόχησε η Μπατζάκα και έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα, η οποία με την Μπατζάνα έκανε το τελικό 3-1.

Αναμφίβολα στα θετικά της αναμέτρησης το ντεμπούτο για φέτος της 14χρονης Μαρίας Κουσαθανά και της Μαριέτας Γαλάτη!

ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ: Κομνά, Μαντζάνα, Μπατζάκα (87' Γκίτσα), Κουλούρη, Αρβανιτάκη (83' Νικολοπούλου), Παυσανίδη (66' Γκάτση), Ασλανίδου, Σπαγάκου, Στρογγυλού (46'Δήμου), Πετράκη, Τσαγκρίλη (83' Φούσκα)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: Κουσαθανά, Γκέλου (82' Γαλάτη), Σκαμπαρδώνη, Αρμάου (82' Αδάμ), Τσιούκρα, Πατεράκη, Γιαννούλα, Κανέλλου, Τζωρτζάκη (71' Αντύπα), Τούνα (82' Κουκά), Ματρίσι (62' Γιαννοπούλου)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares