Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 12:14

Β' Εθνική Γυναικών: Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕ Μυκόνου κόντρα στον ΑΟ Τραχώνων την Κυριακή

Η ΑΕ Μυκόνου αντιμετωπίζει την Κυριακή 2 Απριλίου στις 13:00 εκτός έδρας τον ΑΟ Τραχώνων για τον 4ο όμιλο της Β' Εθνική Γυναικών και θέλει επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η αντίπαλος της ΑΕΜ μπορεί να είναι στην τελευταία θέση όμως έχει ανάγκη όσο τίποτα τους βαθμούς προκειμένου να έχει ελπίδες για τη σωτηρία της, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή για τις παίκτριες του Δημήτρη Μανταφούνη.

«Η βαθμολογική θέση που βρίσκονται οι Τράχωνες δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική τους και είμαστε σίγουροι ότι την Κυριακή θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή» τόνισε ο προπονητής της ΑΕΜ για να συνεχίσει ξεκαθαρίζοντας και τον αντικειμενικό στόχο για την αναμέτρηση στο γήπεδο του Αλίμου: «Αυτό που θέλουμε είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.»

Όσο για τα προβλήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής για άλλη μια φορά είναι πολλά με το απουσιολόγιο του Δημήτρη Μανταφούνη να είναι αρκετά γεμάτο. Έτσι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών θα είναι οι Κατερίνα Ντόκου, Ολίνα Μπαξεβάνου, Κατερίνα Παπαδημητρίου, Εύη Τούνα και Κωνσταντίνα Τσακλάνου. Αντιθέτως στη διάθεσή του θα βρίσκονται οι Γεωργία Κουκά, Νατάσα Σκαμπαρδώνη και Μαρία Κουσαθανά που επιστρέφουν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares