Νίκος Παπουτσάς

Νίκος Παπουτσάς

Δείτε την τοποθέτηση της πρέεδρου του ΑΣ Ίου, Αργυρώς Σαντορινάκη στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων η οποία πραγματοποιήθηκε στη Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αρκετά μετάλλια στις βαλίτσες στους θα γυρίσουν τους Βαλκανικούς αγώνες τα κορίτσια από το τμήμα Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστικής της Α.Ε. Μυκόνου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στον Α.Ο. Μυκόνου παραμένει και ο Πάρης Μάρτζος για να βοηθήσει στο Κυκλαδίτικο σωματείο στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Α.Ο. Μυκόνου έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά και θέλει να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ που θα την φέρει σε πορεία πρωταθλητισμού.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Α.Ο. Μυκόνου θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο αρχηγός, Άγγελος Τσάμης και θα βοηθήσει την ομάδα από το νησί των ανέμων στην νέα της προσπάθεια στη Β' Εθνική.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Δείτε την τοποθέτηση από τον Γενικό Αρχηγό του ΑΜΣ Φιλωτίου, Γίαννη Κουκουβίνο στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σήμερα (07/07) το πρωί αναχώρησε για την Πρέβεζα η ομάδα της Αισθητικής ομαδικής γυμναστικής της Α.Ε. Μυκόνου όπου και θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς αγώνες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στον Α.Ο. Μυκόνου θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β' Εθνική ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης, ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στον Γιάννη Τζήμα στη θέση του βοηθού προπονητή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Δείτε την τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο της Ελλάς Σύρου Μάκη Πρίντεζη στη συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάρο.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Στον πάγκο του Α.Ο. Μυκόνου θα καθίσει ο νέος προπονητής, Γιάννης Τζήμας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου από το νησί των ανέμων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

IV Banner

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35