Δημήτρης Τσερεντζούλιας

Δημήτρης Τσερεντζούλιας

Το νησί της Πάρου ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου την Ολυμπιακή Φλόγα, που ξεκινάει την περιήγησή της από την Αρχαία Ολυμπία και ολοκληρώνει το ταξίδι της στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Δείτε τις δηλώσεις που έγιναν στο sportcyclades.gr μετά το τέλος του final-4 Εφήβων της Μυκόνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σ’ έναν ανταγωνιστικό και με περίσσιο πάθος δεύτερο ημιτελικό, ο Α.Ο. Πάρου πανηγύρισε τη νίκη – πρόκριση στον μεγάλο τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 72-67 του οικοδεσπότη Α.Ο. Μυκόνου και παίρνοντας ουσιαστικά μία άτυπη «ρεβάνς» για την περσινή χρονιά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος εφήβων της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Περιστεριώνας Τήνου, ο οποίος επικράτησε με 58-39 του Μαρπησσαϊκού στον πρώτο ημιτελικό του Final Four.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο αθλητής του Παμμηλιακού, Τάσος Μωραΐτης μίλησε στον Δημήτρη Τσερεντζούλια για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Μαρπησσαϊκό.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (30/3 | 17:30) από το κλειστό γυμναστήριο ΑΠΧ Αρχίλοχου την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΚ Κυκλάδων, Μαρπησσαϊκός - Παμμηλιακός.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (30/3 | 11:00) από το Στάδιο της Παροικιάς τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας μεταξύ της ΑΕ Πάρου και του Αίαντα Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την εκπληκτική του φετινή πορεία συνέχισε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο (23-24/3) ο Μαρπησσαϊκός, που σημείωσε σημαντικές και εύκολες νίκες για το ανδρικό και παιδικό πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά την επικράτηση (69-55) του τμήματος κορασίδων στο ντέρμπι με τον Α.Ο. Πάρουο προπονητής του Μαρπησσαϊκού, Βαγγέλης Μουρογιάννης, μίλησε για την πρόκριση στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία, καθώς αμφότερες οι Παριανές ομάδες είχαν περάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων, ο Μαρπησσαϊκός επικράτησε με σκορ 69-55 του Α.Ο. Πάρου και τον ανάγκασε στην πρώτη του φετινή ήττα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 9

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35