Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 16:16

"Ξεχώρισαν" οι δυο πρώτοι στην Κέα…

Δυο αγώνες είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Κέας.

Οι Λαγοί συνέτριψαν τους Αήττητους ενώ ο Λέων πέτυχε σπουδαία νίκη επί των Trebechina.

Σημερα η Χαβαλένθια επικρατησε εύκολα των Παλαιμάχων και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογιας.

Αήττητοι - Λαγοί 1-20

Στο ίδιο έργο θεατές έμειναν οι Aήττητοι μιας κι' έτσι όπως πάνε θα τελειώσει το πρωτάθλημα και το μόνo που θα τους μείνει θα είναι η συμμετοχή σε κάθε αγώνα.

Οι Λαγοί έπαιξαν σε χαλαρούς ρυθμούς και κατάφεραν μια εύκολη νίκη. Καλύτεροι παίκτες η νέα μεταγραφή των Λαγών Μιχάλης Χαστας που σημείωσε 5 γκολ και έδειξε πως θα είναι ο νέος μεσσι της ομάδας ο Βαγγελης Μιχαϊλης και ο Νίκος Κορασίδης.

Να σημειώσουμε πως οι Αήττητοι είναι μια πολύ νεανική ομάδα που χρειάζεται την στήριξη όλων μας στην προσπάθεια που κάνουν για να είναι στο πρωτάθλημα της Κέας.

 

Λέων Κέας - Τrebechina 2-1

Ένα φανταστικό παιχνίδι γεμάτο φάσεις σε όλη του την χρονική περίοδο. Αν και προηγήθηκαν ο Λέων με γκολ του Φραγκίσκου Πατητή η Τrebechina κατάφερε να κάνει το 1-1 με ατομική ενέργεια του νεαρού επιθετικού Σπύρου Μπαχα. Τελικά το γκολ ήρθε για τους Λέων από τον βετεράνο και έμπειρο παίκτη Κώστα Δεμεναγα δίνοντας στα λιοντάρια πολύτιμους βαθμούς για την κορυφή του πρωταθλήματος.

 

Χαβαλενθια - Παλαίμαχοι 15-2

Άνετη νίκη από τους Χαβαλενθια που για άλλη μια φορά είχαν την απόδοση σε χαμηλές στροφές. Οι παλαίμαχοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν αν και έδειχναν στο παιχνίδι πως είναι κάτι κουρασμένα παλικάρια. Καλύτεροι παίκτες για τους Χαβαλενθια ο τερματοφύλακας Αγκουρ ο μέσο επιθετικός Φράνκο Γκιοσι και ο οργανωτής Μιλι. Για τους παλαίμαχους ο σεφ της Κέας Ιωάννης Παουρης ο τραυματιοφορέας Στέλιος Ζουλος και το γρήγορο τιμόνι Μανώλης Μαρκουλακης.

 

Η βαθμολογία της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής.

Βαθμολογία

Α/Α

Ο Μ Α Δ Ε Σ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

1

Λαγοί United

9

26-4

2

Χαβαλένθια

6

32-10

3

Λέων Κέας

6

15-17

4

Τrebechina

3

14-3

5

Αρίσταιος FC

3

13-15

6

Παλαίμαχοι

0

4-24

7

Αήττητοι

0

3-33

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares