Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 11:32

Η κούπα στην Αντίπαρο... [vid]

Η ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ επικράτησε στον τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΝΘΕΟΝ στην Πάρο με 6-4 των SOCCERNTE, κατακτώντας τον πολυπόθητο τίτλο!


Ήταν ένας θαυμάσιος τελικός μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, που χάρισε θέαμα και συγκινήσεις.
Οι περσινοί πρωταθλητές προηγήθηκαν με 1-0 και 2-1, οι Αντιπαριώτες το γύρισαν σε 3-2, για να κλείσει το ημίχρονο με 4-3 για τους SOCCERNTE, που δεν σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο δείγμα ίσως της κούρασης για την ομάδα.


Η ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ αφού ισοφάρισε, ξεπέρασε το άγχος του πρωτάρη, ζήτησε με πάθος την νίκη και αφού ο Γιώργος έχασε πρώτα δύο άχαστα, κατάφερε ο ίδιος έστω και με δόση τύχης να πετύχει το γκολ που έδωσε την πρωτοπορία λίγο πριν το τέλος και να κλείσει το σκορ με πέναλτυ ο Βαγγέλης, για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος.

lacuruna-soccernte-30-5-2014-1
Πολλοί είπαν ότι το καθοριστικό στοιχείο για τον πρωταθλητή, ήταν η δίψα για την πρώτη φορά έναντι του κορεσμού των αντιπάλων και μάλλον είχαν δίκιο.


Πάντως το παιχνίδι ήταν θαυμάσιο και αμφίρροπο, αφού κανείς δεν προηγήθηκε με πάνω από ένα γκολ διαφορά και όλα κρίθηκαν στο τέλος.


Και το σπουδαιότερο σε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό κλίμα και μία φιλική ατμόσφαιρα από όλους.

Τα πανηγύρια στο τέλος έξαλλα, ενώ το γλέντι στην Αντίπαρο κράτησε μέχρι το πρωί.
MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Βασίλης, που εκτός των άλλων πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ.


Η διοργανώτρια αρχή του ΠΑΝΘΕΟΝ ευχαριστεί όλους που πήραν μέρος σε αυτή την γιορτή και κυρίως τους ηττημένους για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν και την ιπποτική συμπεριφορά τους στο τέλος του αγώνα.

Άλλωστε η αξία του ηττημένου είναι που κάνει την νίκη να αποκτά μεγαλύτερη αίγλη!

mvp-v-karai-2014
Και βέβαια ο πρόεδρος κράτησε το γνωστό Βρετανικό του φλέγμα και, παρά τις προβλέψεις, δεν δήλωσε ότι δεν είναι σαν ορισμένους να κάθεται να τον «μπίπ» στο γήπεδο, αποδεικνύοντας ότι εκτός από συλλέκτης τροπαίων, ξέρει και να χάνει!


kypello-pan8eon-2014

Όσο για τον έτερο πρόεδρο ευτυχώς που τελικά η ομάδα του νίκησε γιατί σίγουρα θα τον πετάγανε στην θάλασσα οι παίκτες του αν επέστρεφαν χωρίς την κούπα!

 

Για περισσότερες φώτος δείτε εδώ...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares