Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 18:36

Μικροί – Μεγάλοι 2-1, νικητές οι U20 στην Φολέγανδρο!

podosfairo_folefandros_kalokairi2011_1

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Φολεγάνδρου, διεξήχθη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας των  Under 20του νησιού και της ομάδας από 21 και άνω.

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας ανάμεσα στους μικρούς και τους μεγάλους οι μεγάλοι με 2 χαμένα πέναλτι το ένα με εκτελεστή τον Κώστα Αντωνακάκη να καταλήγει στο δοκάρι και το άλλο με τον Παντελή (αστυνόμο) να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας..ενώ από τη άλλη οι μικροί με ένα γκολ φάουλ του Αντώνη Οθωναίου άνοιξαν το σκορ και αμέσως μετά με ένα γκολ του Μανώλη Αγά τα διπλασίασαν ενώ η απάντηση από τους μεγάλους ήταν ένα γκολ του Νίκου Τερζή και έτσι επικράτησαν 2-1.

podosfairo_folefandros_kalokairi2011_2

Μικτοί: Βενιος Λευτέρης, Μαρινάκης Δημήτρης, Οθωναίος Αντώνης, Γιώργος Καρυστηναιος, Παναγιώτης Οθωναίος, Αχιλλέας Γαβαλάς, Δημήτρης Πασχάλης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Θοδωρής Αγάς, Μανώλης Αγάς και Ασύγκριτος Γεραρδης.

Μεγάλοι: Γιώργος Γαβαλάς, Σάκης Δαμίγος, Χρηστός Βενιανακης, Ρομπερτο Μatonong, Ζαχαρίας Βενιος, Δημήτρης (λιμενικός), Γιώργος Γιώτης, Παναγιώτης Κουρακος, Κώστας Αντωνακακης και Παντελής (αστυνόμος), Νίκος Τερζής.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares