Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2011 15:23

Πέρασε από την Πάρο Γεν. Λύκειο Χώρας …

likio_parou-likio_naxou

Νικηφόρα πέρασε και από την Πάρο το Γενικό Λύκειο Νάξου κόντρα στο Γενικό Λυκειο Πάρου επικρατώντας με 0-2 .

1Ο Ημίχρονο

Το πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν αναγνωριστικό για τους παίχτες των δυο ομάδων , μέχρι που η ομάδα της Πάρου άρχισε να ανεβάζει την απόδοση της και να καταφέρνει να δημιουργεί αρκετές «καταστάσεις» μπροστά στην εστία του Σέργη. Οι παριανοί απείλησαν περισσότερο με στημένες φάσεις , που εκτελούσε ο Αλιπράντης.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νάξου το μόνο που κατάφερε, ήταν να κρατήσει το σκορ ημιχρόνου στο 0-0, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να «πείθει» με την απόδοση της .

2Ο Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά από την ομάδα της Νάξου όπου ευτήχησε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά, όπου μετά από ένα κλέψιμο του Τσιαβέ λίγο πίσω από την γραμμή του κέντρου και στην συνέχεια με άψογο συνδυασμό με τον Μπανακάκη με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Καρελέμογλου , ο οποίος με άψογο τελείωμα έβαλε μπροστά τους Ναξιώτες με 0-1.

Το δευτερο γκολ για την ομάδα της Νάξου ήρθε μετά από αδράνεια της άμυνας του Λυκείου της Πάρου από την οποία επωφελημένος βγήκε ο Μπανακάκης ο οποίος πάσαρε κάθετα στον Καρελέμογλου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 0-2 για το Λύκειο της Νάξου.

Η ομάδα του Μανώλη Κατσούλη μετά από αυτήν τη νίκη πέρασε στον επόμενο γύρο του σχολικού πρωταθλήματος Κυκλάδων και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στην Σαντορινη, όπου θα αντιμετωπίσει το ΕΠΑΛ Θήρας.

Διακριθέντες για το Γεν. Λύκειο Πάρου: Αλιπράντης .

Διακριθέντες για το Γεν. Λύκειο Νάξου : Μπανακάκης, Καρελέμογλου .

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares