Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 13:51

Παρουσίαση ομάδων πρωταθλήματος Κεας 2012-2013

fianlist-2011-12-0

Παρουσίαση ομάδων πρωταθλήματος Κεας 2012-2013

Λαγοί United:

Από τις ιστορικότερες ομάδες του θεσμού. Κάτοχος του Κυπέλλου της σεζόν 2011-2012. Στο Πρωτάθλημα έχει να επιδείξει μια 2η θέση το 2010. Ο κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος για αρκετά χρόνια και αυτό είναι το σημαντικότερο ατού τ

ης. Ο Ανδρέας Ρουσουνέλλος, ο Παπανικολάου Τάκης και ο Καμίλης Θόδωρας αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας. Ο Νίκος Καπάνταης αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στον χώρο του κέντρου, και επέστρεψε στην ομάδα ο δυναμικός τερματοφύλακας Σεγγούνης Μάριος.Πρόεδρος της ομάδας ο Πέτρος Βουτυράς.

 

Ροστερ: Παπανικολάου Τάκης, Ρουσουνέλλος Ανδρέας, Μανωλέμης Τριαντάφυλλος, Πασσάλης Νίκος, Καμίλης Θόδωρας, Σαίτης Μανώλης, Ποδόγυρος Αντώνης, Σεγγούνης Μάριος, Μιχαήλης Βαγγέλης, Κορασίδης Νίκος, Παούρης Γιώργος, Καπάνταης Νίκος, Πρέπης Φίλιππος.

lagoi fc

Λέων:

Από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του Τουρνουά διαχρονικά. Ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Έχει κατακτήσει το Κύπελλο του 2007 αποκλείωντας τα φαβορί από την διοργάνωση (Αστέρα, Αρισταίο). Ο κορμός είναι ο ίδιος χρόνια τώρα και η δυνατή της γραμμή είναι η άμυνα. Φέτος αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι όπου τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις. Αρχηγός ο Πατητής Φραγκίσκος. Στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζεται ενισχυμένη έχοντας αποκτήσει τον βετεράνο επιθετικό Δεμένεγα Κώστα και τους ταλαντούχους νεαρούς Γιάννη Τούντα, Δεμένεγα Βασίλη και Τζωρτζόπουλο Αντώνη.

 

Ροστερ: Πατητής Φραγκίσκος, Δεμένεγας Κώστας, Τούντας Γιάννης, Τζωρτζόπουλος Κώστας, Δεμένεγας Βασίλης, Καραγιάννης Μιχάλης, Κορασίδης Δημήτρης, Κορασίδης Βασίλης, Βρέτταρος Βασίλης, Πατητής Σταύρος, Μυκονιάτης Γιάννης, Πατητής Γιάννης, Παπαγεωργίου Λευτέρης, Μανωλέμης Νίκος, Μυκονιάτης Αλέξανδρος.

soccer keas-2012

 

Trebeshina:

Παλιά ομάδα στο Τουρνουά. Είναι πάντα σκληροτράχηλη και δυνατή. Φιναλίστ του περσινού Λιγκ Καπ και την 3η θέση στο Πρωτάθλημα του 2010 - 2011.Μεγάλο της ατού η εμπειρία. Στηρίζετε κυρίως στην δυναμική των παιχτών της. Αρχηγός της ομάδας ο Lindor Veshi. Φέτος ο Menjo αποκτήθηκε για την γραμμή της επίθεσης και ο Kaco για την μεσαία γραμμή.

 

Ροστερ: LINDORI, BLEDI, SHEFQET, KACO, BACO, SADIKU, MIRLAN, ADNAN, KRENAR, EMILJANO, NERΙ,Ε RDIOL, MENJO.

aristaios-leon 

Αρισταίος:

Είναι η πιο παλιά ομάδα του Τουρνουά διαχρονικά.Μαζί με τις Ποίησσες, την Α.Ε.Κέας, τον Τάμελο και την Ιουλίδα ξεκίνησαν αυτόν τον θεσμό που συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια. Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα του 1999 - 2000 νικώντας στον Τελικό την Α.Ε.Κέας στα πέναλτι. Για τα επόμενα 2 χρόνια ήταν στην τετράδα και μετέπειτα ήρθε η πτώση. Φέτος ένα μείγμα παλιών και νέων θα παρουσιαστεί στο γήπεδο. Κορασίδης, Μουζάκης και Σολακίδης η τριανδρία της ομάδας.Αρχηγός της ομάδας ο Κορασίδης Σταύρος.

 

Ροστερ: ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΚΟΖΑΔΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ Γ. ΚΩΣΤΑΣ, ΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΠΑΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΟΡΦΩΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΡΦΩΝΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ.

 

 

Anonymous:

Νέα ομάδα στο Τουρνουά. Αποτελείται από νέους παίχτες και στόχος είναι η συλλογή εμπειριών.Αρχηγός της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

 

Ροστερ: Αρτέμης Παππάς, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Γκεζίμ Σούλο, Εμιλιάνο Αυντίου, Όλγκερς Μπεσίρι, Δημήτρης Δεμένεγας, Σπύρος Χατζής, Γκλεντίς Γκιόσι.

 

Cebollitas:

Κάτοχος του περυσινού Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ. Ομάδα έκπληξη, ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά πέρυσι και έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ. Ο κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος, και με κάποιες προσθήκες φιλοδοξεί εκ νέου να φτάσει στην κορυφή. Αρχηγός της ομάδας ο Βαλεράς Δημήτρης. Θοδωρής Γιάννης, Αντώνης Χαμπάκης, Σταύρος Ζουλός οι σημαντικότερες προσθήκες. Αποχώρησε μόνο ο Muratlari Emiliano

 

Ροστερ: Βαλεράς Βασίλης, Βαλεράς Δημήτρης, Βαλεράς Χρήστος, Κοτσανίτης Δημήτρης, Μπουζούκας Γιάννης, Πολίτης Βαλάντης, Θοδωρής Γιάννης, Αλαμάνι Ματέο, Καλέμη Κυριάκος, Χαμπάκης Αντώνης, Ζουλός Σταύρος, Μουράτη Στέλιος, Χότζα Σπύρος, Σέρβος Νίκος, Τελούσι Ντανιέλ.

 

Χαβαλένθια:

Ομάδα που προέκυψε από την συνένωση των Αστέρα και Στρουμφάκια. Στόχος τους είναι η κορυφή καθώς διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.Ο πληθωρικός Bisani Agur στο τέρμα είναι η ηγετική μορφή της ομάδας. Αρχηγός της ομάδας είναι o Muratlari Emiliano.

 

Ροστερ: Muratlari Emiliano, Μπάμπης Αντώνης, Γκιόσι Φράνκο, Γκιόσι Σίμος, Χαλίλι Ηλίας, Bisani Agur, Cani Lido, Ζαίμι Μπλερίμ, Όλτι, Σούλο Ηρακλής, Θάνος Κωνσταντίνος, Κούκα Τζουλιάνο, Μπούντο Άλκης.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares