Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 10:19

Με 8άρα το ξεκίνημα της Πάνω Χώρας!

pano xora-samata saray-25-9-2012

Με μεγάλη νίκη και πολύ καλή εμφάνιση έκλεισε η πρώτη αγωνιστική για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, έπειτα την επιβλητική της νίκη απέναντι στη Samata Saray, μια ομάδα που δεν είχε χάσει ποτέ από την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ.

Παρά το κακό της ξεκίνημα η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στο πρώτο ημίχρονο και μέσα σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, πήρε διαφορά 4 γκολ και κράτησε την νίκη μέχρι το τέλος.


Η Samata είχε την ευκαιρία να προηγηθεί δις στο πρώτο ημίχρονο αφού κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά και να δημιουργήσει ευκαιρίες στα καρέ της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ. Οι Gialloblu αντέδρασαν γρήγορα και τις δυο φορές, ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως και λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους πήραν κεφάλι στο σκορ με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής ήταν ο Νικολόπουλος, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα. Με πολύ καλή κυκλοφορία η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ βρήκε τις λύσεις και οι Νικολόπουλος και Γεροντάρης Μ. σκόραραν.

Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ανασυντάχθηκε και από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους περιόρισε τα λάθη της, έκλεισε τους κενούς χώρους και μέσα σε ένα τρίλεπτο πέτυχε ακόμη τρία γκολ αποκτώντας  σημαντικό προβάδισμα για την νίκη με σκόρερ και πάλι τους Γεροντάρη Μ. και Νικολόπουλο. Στην συνέχεια είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν το ίδιο σοβαρή με αποτέλεσμα να τις σπαταλάει. Πέτυχε όμως ακόμη δυο γκολ με τους Λιβάνιο Ν. και Νίνη διευρύνοντάς κι άλλο την διαφορά και με το σκορ 8-2 είχε πλέον την νίκη στα χέρια της.

Στα τελευταία λεπτά υπήρξε αδράνεια, χάθηκε η συνοχή και λίγο έλειψε να χαλάσει την καλή της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο καθώς δέχθηκε 2 γκολ λίγο πριν το τέλος τους ματς. Νίκη με μεγάλη σημασία απέναντι σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, μεγαλύτερη σημασία η διαφορά των γκολ, καθώς αυτή θα είναι κρίσιμη στο τέλος. Πρέπει όμως να αναφέρουμε πως μεγαλύτερη αξία θα πρέπει να δίνεται και στην διαχείριση αυτών των νικών.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος και όταν η νίκη ήταν προδιαγεγραμμένη , η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έχασε την συνοχή της και δεν έπαιζε με την απαραίτητη σοβαρότητα. Δεν θα είχε καμία σημασία αν ήταν αντιμέτωπή με μια ανίσχυρη ομάδα, όμως έπαιζε απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδείξει την αξία της και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι καθόλου ασήμαντη. Τέτοιες νίκες με τέτοιες διαφορές χρειάζονται γιατί στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Απαραίτητη επισήμανση, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ Τσακαρίτα και θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε όλα τα επίπεδα για να συνεχίσει δυνατά στη νέα σαιζόν.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Πέτρος

9

-

Δανής Πέτρος

9

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

9

-

Γεροντάρης Νίκος

9

-

Λιβάνιος Νίκος

9

1

Λιβάνιος Βαγγέλης

9

-

Γεροντάρης Μάριος

10

2

Νίνης Παντελής

9

1

Νικολόπουλος Δημήτρης

10

4

*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares