Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 21:13

Φιλικο μεταξυ του ΑΟ Φολεγάνδρου και της Σικινου

ao folegandou-sikinos-7-10-2012-2

Την Κυριακή (07/10) και ώρα 4μμ έλαβε χώρα στην Φολέγανδρο ο 1ος φιλικός αγώνας ποδόσφαιρου μεταξύ του Α.Ο. Φολεγάνδρου και του Α.Ο. Αλλοπρονοιας από την Σίκινο.


ao folegandou-sikinos-7-10-2012-10

folegandros-venianakisΟ αγώνας έγινε στα πλαίσια της περεταίρω σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των ομάδων αλλά και των κατοίκων των δυο γειτονικών Νησιών. Η φιλοξενία του Α.Ο. Φολεγάνδρου τις λίγες ώρες που παρέμεινε η αποστολή της Σικίνου στο Νησί μας ήταν άρτια.

Σε αυτό συνέβαλαν οι προσπάθειες των ανθρώπων της  ομάδας, καθώς επίσης και η Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Φολεγάνδρου κυρία Ευθαλία Παπαδοπούλου, που παραχώρησε το λεωφορείο μεταφοράς των μαθητών του Δημοτικού για την μετακίνηση της ομάδας της Σικίνου, αλλά και την Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποδυτηρίων από τους φιλοξενούμενους.

 

Το σκορ του αγώνα ήταν 7-1 υπέρ της ομάδας της Φολεγάνδρου, που είχε όμως απέναντι της ένα σύνολο που πρώτη φορά έπαιζε σε γήπεδο 11Χ11 καθώς στην Σίκινο υπάρχει μόνο γήπεδο 5Χ5 για τους κατοίκους του Νησιού.


ao folegandou-sikinos-7-10-2012-11

Ο Α.Ο.Φ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Σικίνου για την παρουσία της στην Φολέγανδρο και θα ήθελαν να τους ευχηθούν να έχουν έναν γεμάτο αθλητικούς αγώνες χειμώνα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

ao-folegandrou-2012-1-1-1

Οι άνθρωποι της ομάδας θα ήθελαν επίσης να ευχαριστήσουν τον κύριο Αγά Αντώνη για την τέλεια διαιτησία του, τους κυρίους Σκυλακη Στέλιο και Ναστο Φανη για την προσφορά τους σε χρώματα για το ¨φρεσκάρισμα¨ των γραμμών του γηπέδου, καθώς επίσης τον οδηγό του λεωφορείου κύριο Μαρινακη Γιάννη για την μεταφορά της αποστολής της Σικίνου και τέλος όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.

sikinos-2012-1

Οι Ομάδες παρατάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις εξής εντεκάδες:
Α.Ο ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

1.ΔΙΒΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, 2.ΚΑΡΥΣΤΗΝΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 3.ΑΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, 4.ΤΕΡΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 5.ΒΕΝΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, 6.ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, 7.ΟΘΩΝΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 8.ΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 9.ΓΚΙΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, 10.ΑΓΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, 11.ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΔΑΜΙΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Α.Ο. ΑΛΛΟΠΡΟΝΟΙΑΣ

1.ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, 2.ΕΝΤΙ, 3.ΜΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 4.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, 5.ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, 6.ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, 7.ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, 8.ΓΙΑΝΝΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 9.ΣΕΓΡΕΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, 10.ΜΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, 11.ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares