Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 12:16

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κέα!

anonymous-keas-2012-1

Διεξήχθη η 1η αγωνιστική στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Κέας.

Οι Ανώνυμοι και η Χαβαλένθια πέτυχαν τις πιο εντυπωσιακές νίκες ενώ η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα Cebollitas επικράτησε άνετα επί της Trebeshina. Στο άλλο μάτς της αγωνιστικής, οι Λαγοί νίκησαν τους Λέωντες.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής.

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ-SKUADRA SARANDA 6-0

Εξαιρετικό το ξεκίνημα για τους πρωτοεμφανιζόμενους Ανώνυμους οι οποίοι έφυγαν νικητές επικρατώντας με 6-0 των Skuadra Saranda. Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Δημήτρης Δεμένεγας και Γκεζίμ Σούλο. Αδύναμοι φάνηκαν οι επίσης πρωτοεμφανιζόμενοι Skuadra Saranda με πολλά προβλήματα στην άμυνα και την επίθεση.


ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ-ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 5-13
Η Χαβαλένθια χωρίς ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε του Αρισταίου με σκορ 5-13. Από τους νικητές ο Φράνκο Γκιόσι ήταν ασταμάτητος καθώς σημείωσε 6 γκολ. Η ιστορική ομάδα του Αρισταίου δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, παρά το γεγόνος ότι το ρόστερ εμπλουτίστηκε με νέους και ικανούς ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι η ομάδα θα έχει συνέχεια.


CEBOLLITAS-TREBESHINA 8-3
Με κορυφαίο τον Γιάννη Μπουζούκα, πετυχαίνοντας 5 γκολ, οι Cebollitas επικράτησαν 8-3 της Trebeshina. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 0-1 μόλις 10' πριν το τέλος του πρώτου 35λεπτου ενώ ακολούθησε η άμεση απάντηση της γηπεδούχου ομάδας τελειώνοντας το ημίχρονο με 2-1. Γκολ στο ντεμπούτο του σημείωσε κι ο Βενιαμίν της ομάδας Βαλεράς Χρήστος.


ΛΑΓΟΙ UNITED-ΛΕΩΝ ΚΕΑΣ 4-2
Το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανέδειξε νικητήρια την ομάδα των Λαγών United με κορυφαίο τον Ρουσουνέλο Ανδρέα πετυχαίνοντας χατ τρικ. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα δυνατοί, αλλά όχι τόσο όσο έπρεπε ώστε να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης.

 

 

Βαθμολογία του πρωταθλήματος μπορείτε να δείτε πηγαίνοντας στην πάνω μπάρα και επιλέγετε…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ > ΤΟΠΙΚΕΣ > ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΑΣ

Για τα αποτελέσματα, στην πάνω μπάρα επιλέγετε ΑΤΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ > ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΑΣ

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares