Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 12:01

Νίκη με αφιέρωση οι Σερφιώτες!

pano xora-kipouroi-14-10-2012-1

Ήταν καλύτερη, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της στο πρώτο ημίχρονο η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ

και παραλίγο να το πληρώσει στο δεύτερο όταν ισοφαρίστηκε, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε την νίκη με γκολάρα του Νικολόπουλου, έχοντας δυο κλασσικές χαμένες ευκαιρίες στα δοκάρια, αλλά και με τον Λιβάνιο Π. σε καλή μέρα που κράτησε την εστία ανέπαφη μετά το 1-1.


Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ άνοιξε γρήγορα το σκορ με τον Νικολόπουλο όταν σε μια ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή των Νος Ότρος, σούταρε εύστοχα για το 0-1. Είχε την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κρατούσε τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή παίζοντας με πίεση στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά οι προσπάθειες της στην επίθεση δεν ευδοκίμησαν, παρά την καλή κυκλοφορία, καθώς ο Νικολόπουλος όταν έπαιρνε την μπάλα ήταν απελπιστικά μόνος. Ευτυχές γεγονός ότι δεν στοίχισε ο τραυματισμός του Λιβάνιου Ν, ο οποίος αποχώρησε, καθώς Γούναρης και Νίνης έπαιξαν με αυτοθυσία και δύναμη στο άξονα.

 

Ο δυνατός αέρας έπαιζε άσχημα παιχνίδια με την μπάλα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και έτσι οι προσπάθειες και των δυο ομάδων δυσκόλεψαν αρκετά. Με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όταν σε ένα δυνατό σουτ του Γεροντάρη Ν. η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε το έδαφος χωρίς να περάσει την γραμμή, άρχισε ο χορός των χαμένων ευκαιριών. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για τους Νος Ότρος, όταν σε μια γρήγορη φάση από δεξιά ο επιθετικός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πρόλαβε τον Λιβάνιο Π. στην έξοδο.

Στην προσπάθεια για ανάκαμψη, παραλίγο να στοιχίσει την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ο τραυματισμός του Νικολόπουλου ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα. Όμως ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει και πλαισιωμένος από τους Καραγκούνη και Κοτσέτα έκαναν άνω κάτω την άμυνα των Νος Ότρος. Το γκολ της νίκης για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ήρθε ύστερα από χαμένη ευκαιρία των αντιπάλων, όταν στο γρήγορο γέμισμα που ακολούθησε ο Νικολόπουλος βρέθηκε έξω από την αντίπαλη περιοχή και με αριστοτεχνικό τρόπο εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε ένα αξιοζήλευτο βολ-πλανέ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους, οι Νος Ότρος δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν καθώς η άμυνα μπετόν τις ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ και οι καλές τοποθετήσεις του Λιβάνιου Π. τους στέρησαν το γκολ.

Σε ένα παρά πολύ δυνατό παιχνίδι η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ για μια ακόμη φορά βγήκε νικήτρια. Παίζοντας σωστά κατάφερε να ανταπεξέλθει στο πρέσινγκ των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο πάρα τα πολλά λάθη, ενώ από το δικό της πρέσινγκ ήρθε το αποτέλεσμα της νίκης. Όμως αν για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν πιο ομαδική και περιόριζε τις ατομικές ενέργειες στα τελειώματα των φάσεων θα είχε έρθει η νίκη πιο γρήγορα. Η νίκη μας αυτή αφιερώνεται στο αδερφό και συμπαίκτη μας Λάμπρο Κανταρέλη, ο οποίος ξεπέρασε ευτυχώς, ένα πολύ σοβάρό πρόβλημα υγείας. Περαστικά αδερφέ.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Πέτρος

9

-

Δανής Πέτρος

9

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

8

-

Γεροντάρης Νίκος

9

-

Λιβάνιος Νίκος

9

-

Καραγκούνης Άκης

8

-

Κοτσέτας Διονύσης

8

-

Νικολόπουλος Δημήτρης

9

2

Νίνης Παντελής

8

-

Γούναρης Γιώργος

9

-

Γεροντάρης Μάριος

7

-

*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares