Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 11:50

Δυναμική επιστροφή για τους Σερφιώτες

tzamaika-pano chora-5-12-2012

Επέστρεψε στις νίκες η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ καθώς στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσε την ομάδα της Τζαμάικα πετυχαίνοντας  6 γκολ, ενώ απέδειξε ότι ένα καλό μείγμα έμπειρων και νέων είναι αυτό που θα την βγάλει φέτος από το αδιέξοδο και θα την οδηγήσει σε μια καλύτερη πορεία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είχε την πρωτοβουλία με το ξεκίνημα, ενώ άνοιξε γρήγορα το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Στέργιος Γ. Η Τζαμάικα αντέδρασε και με το σύστημα όλοι επίθεση-όλοι άμυνα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 αφού είχε αποδιοργανώσει την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά δεν της βγήκαν οι αντεπιθέσεις καθώς ήταν και πάλι βιαστική στην τελευταία προσπάθεια. Ενώ υπήρχε κινητικότητα και καλή κυκλοφορία οι προσπάθειες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Με το δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν οι Gialloblu μπήκαν με πνεύμα νικητή και τελείωσαν την υπόθεση νίκη σε 10 λεπτά. Με τουλάχιστον ένα έμπειρο παίκτη σε κάθε γραμμή κατάφεραν να ανυψώσουν το πεσμένο ηθικό και πήραν την νίκη που η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έχει στερηθεί τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Με την είσοδο των Αντωνάκη, Λιβάνιου Β και Νικολόπουλου και την πολύ καλή εμφάνιση του Γεροντάρη Μ. η επιθετική γραμμή ήταν αποδοτική και έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή της αγωνιστικής ψυχολογίας και την κατάκτηση των δυο βαθμών.

Μάθημα κατάκτησης νικών στο δεύτερο ημίχρονο από την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ και αλλαγή ψυχολογίας. Έχουμε τονίσει αρκετές φορές φέτος,  ότι μια μετάβαση από την μια γενιά στην άλλη θα είναι δύσκολη. Ο κύκλος της Ζωής έχει αρκετά εμπόδια και όσο ζεις μαθαίνεις από τα λάθη σου, τα ξεπερνάς και προχωράς στην επόμενη φάση. Εκεί θα συναντήσεις διαφορετικά εμπόδια λιγότερα αυτή τη φορά, όσο συνεχίζεις να ζεις θα συνεχίσουν να λιγοστεύουν και τα εμπόδια χωρίς ποτέ να εξαλειφτούν.

Στην ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ξεκινήσαμε μια χρονιά και τρώγαμε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη, όσο συνεχίζαμε ενωμένοι βελτιωθήκαμε χωρίς ποτέ να γίνουμε άριστοι, άλλα έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα. Η εμπειρία είναι αποτέλεσμα των λαθών που έχουμε πράξει, χωρίς να κάνεις λάθη δεν αποκτάς εμπειρία είσαι απλά τυχερός. Για αυτό και φέτος θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτό το μείγμα κι από του χρόνου έχει ο Θεός.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Θανάσης

7

-

Δανής Πέτρος

8

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

8

-

Γεροντάρης Νίκος

9

-

Γούναρης Γιώργος

7

-

Καραγκούνης Άκης

7

-

Στέργιος Ανδρέας

8

-

Στέργιος Γιώργος

9

1

Νίνης Παντελής

8

-

Μάριος Γεροντάρης

8

-

Λιβάνιος Βαγγέλης

9

3

Νικολόπουλος Δημήτρης

9

1

Αντωνάκης Νίκος

8

2

*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5

 vathmologia-7-12-2012

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares