Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 18:05

Αλλαγή νοοτροπίας...επειγόντως για τους Σερφιώτες

pano xwra-8yella2012-fasime

Χαρίζει παιχνίδια η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ και το χειρότερο, τα χαρίζει σε ομάδες πολύ χειρότερες από αυτήν, σχεδόν ανύπαρκτες.

Υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα, είναι προφανές εδώ και καιρό, η επιθετική γραμμή αντιμετωπίζει δυστοκία ενώ έχει χαθεί και η αυτοπεποίθηση της ανασταλτικής γραμμής, με τον εκνευρισμό και την απογοήτευση να περισσεύει. Υπάρχουν στην ομάδα νέα παιδιά που πρέπει να τονώσουν τον εγωισμό τους και να μην παραιτούνται στην πρώτη δυσκολία από την απογοήτευση.


Οι Αετοί πήραν προβάδισμα στο σκορ πολύ γρήγορα με 0-2 με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ να έχει χάσει σημαντικές ευκαιρίες απέναντι σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Ούτε η μπάλα της έκανε την χάρη και μερικά καλά σουτ που επιχείρησαν ήταν ελάχιστα άουτ. Με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ να μην μπορεί να αλλάξει πάσα στην μεσαία γραμμή σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν προβλημάτισε αρκετά τους Αετούς και με σημαντικό κενό στην αριστερή πτέρυγα τους έδινε την ευκαιρία να απειλούν.

Οι αλλαγές ήταν και πάλι αυτές που έδωσαν ώθηση με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ισοφάρισε γρήγορα καθώς στα πρώτα πέντε λεπτά πέτυχε δυο γκολ με τους Στέργιο Γ. και Λιβάνιο Ν. Η ευστοχία όμως σταμάτησε, οι Gialloblu σπατάλησαν παρά πολλές ευκαιρίες, οι μισές να ευστοχούσαν θα είχε διευρύνει κατά πολύ το σκορ. Υπήρξαν και πάλι άτυχες στιγμές, όπως η καταλάθος απομάκρυνση του σκόρερ Λιβάνιου Ν. μπροστά από την γραμμή του τέρματος των Αετών σε σουτ του Στέργιου Γ. και η λάθος συνεννόηση στο κέντρο που έφερε σαν αποτέλεσμα το νικητήριο γκολ των Αετών απέναντι σε αποδιοργανωμένη άμυνα.

Το πρόβλημα όμως δεν πρέπει να εστιαστεί εκεί. Ναι ήμασταν αρκετά άτυχοι, αλλά θα πρέπει να προβληματιστούμε από την συνολική εικόνα. Μια ομάδα όταν είναι σοβαρή δεν κάνει παιδαριώδη λάθη.  Όταν είναι συγκροτημένη σπρώχνει ό ένας το άλλον προς το καλύτερο, ο πιο δυνατός τραβάει τον άλλον που έχει ξενερώσει. Ο χαβαλές από εδώ και πέρα θα πρέπει να εξαφανιστεί, όσοι είναι μέσα στο γήπεδο θα δίνουν το 100% και όσοι είναι στο πάγκο θα βοηθούν ψυχολογικά μέχρι να παίξουν, χωρίς σχόλια, ο πάγκος δεν είναι κερκίδα κι όποιος μπαίνει αλλαγή μπαίνει για να φέρει την Αλλαγή και όχι να ακολουθήσει το ρεύμα.

Από το επόμενο ματς θα πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έχει μάθει να κερδίζει, όχι μόνο τα ματς, αλλά έχει μάθει να βγαίνει κερδισμένη και από τις ήττες. Από αύριο κιόλας, κομμένος ο χαβαλές, να δώσουμε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, να επαγρυπνούμε τους ξενερωμένους και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Όταν το ταλέντο υπάρχει αυτά είναι τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται η ομάδα, και μαζί θα αντέξουμε ως το τέλος.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Θανάσης

6

-

Δανής Πέτρος

7

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

6

-

Γούναρης Γιώργος

6

-

Λιβάνιος Νίκος

7

1

Καραγκούνης Άκης

7

-

Στέργιος Ανδρέας

6

-

Στέργιος Γιώργος

7

1

Νίνης Παντελής

7

-

Αντωνάκης Νίκος

6

-

Λιβάνιος Βαγγέλης

7

-

*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5

va8mologia12-12-2012

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares