Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 17:17

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι Σερφιώτες

pano xora-erimites-5-11-2012-1

Με αρκετά αλλαγμένο αγωνιστικό προφίλ και με ανεβασμένη ψυχολογία κατέβηκε η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ στο ματς με την Argentydra και ασκώντας ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλο τον αγώνα πήρε τη νίκη με το ευρύ 0-14.

Το 2012 έκλεισε με μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα ανίσχυρο αντίπαλο αλλά μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ύστερα από αρκετές αγωνιστικές, έπαιξε σωστά και μυαλωμένα, ενώ ήταν σοβαρή από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, με αποτέλεσμα το συνεχές σκοράρισμα στα αντίπαλα δίχτυα, ακόμη και κάτω από καταρρακτώδη βροχή στο δεύτερο ημίχρονο.


Από το ξεκίνημα οι Gialloblu έδειξαν την υπεροχή τους ενώ η πρώτη ευκαιρία δεν άργησε να γίνει. Με πίεση κοντά στην περιοχή της Argentydra,η μπάλα κερδίζονταν εύκολα  και σε συνδυασμό με το καλό passing game, τα τρία Ν (Λιβάνιος Ν, Γεροντάρης Ν & Αντωνάκης Ν) έκαναν πολύ καλή δουλεία στο σκοράρισμα και στις ασσίστ. Με το χώρο του κέντρου ασφυκτικά κλειστό οι αντίπαλοι με δυσκολία περνούσαν την μεσαία γραμμή, η δουλειά ήταν εύκολη και το σκοράρισμα συνεχίστηκε και από τον Δανή Π ο οποίος έκανε το 0-5 λίγο πριν το ημίχρονο.

Χρόνος συμμετοχής δόθηκε σε όλους, έτσι η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με διαφορετική οκτάδα και συνέχισε το καλό ματς. Η αγωνιστική φιλοσοφία δεν άλλαξε, το πρέσινγκ ψηλά συνεχίστηκε, όπως και το σκοράρισμα κατά ριπάς. Γούναρης Γ. Στέργιος Γ. και Καραγκούνης Α. ήταν βασικοί πρωταγωνιστές στα γκολ ενώ γκολ σπάνιας ομορφιάς πέτυχαν οι Λιβάνιος Β. και Στέργιος Α με μακρινά σουτ. Στο ίδιο μοτίβο και κατά την διάρκεια της δυνατής βροχής στα τελευταία 15 λεπτά με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ να πετυχαίνει 9 γκολ σε όλο το δεύτερο μέρος και να κατακτά τους 2 βαθμούς, αλλά το σημαντικότερο νίκησε το κακό της εαυτό ύστερα από πολύ καιρό, παίζοντας οργανωμένα και με καθαρό μυαλό και όχι ποδόσφαιρο αλάνας.

Το 2012 μας αποχαιρετά, έχουμε να θυμόμαστε υπέροχες και κακές στιγμές, κατάφορες αδικίες, όπως στο περασμένο ημιτελικό, μεγάλες νίκες, καλές πορείες, στόχοι που επετεύχθησαν και στοιχήματα που βγήκαν. Ανεξίτηλο θα μείνει στην μνήμη μας το 2012 για ένα ακόμη λόγο. Είναι η χρονιά που αποφασίστηκε να γίνει το πάντρεμα του παλιού και του νέου, ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της Ιστορίας της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ.  Ένα εγχείρημα δύσκολο αλλά εφικτό, αφού η νοοτροπία δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και το νέο αυτό εγχείρημα θα δυσκολέψει κι άλλο, καθώς ο φετινός όμιλος είναι ο πιο δυνατός που έχουμε παίξει ποτέ, με 8 ομάδες να διεκδικούν τις υψηλότερες θέσεις και το πλεονέκτημα στα play-off. Όμως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για κακές εμφανίσεις και αδιαφορία. Για να βρεθούμε δίπλα στους καλύτερους πρέπει να δουλέψουμε σκληρά πάνω στο σκοπό μας και πάνω από όλα να πιστέψουμε σε αυτόν και στους εαυτούς μας. Δεν πρέπει αυτή η προσπάθεια να εγκαταλειφθεί, γιατί τώρα το μικρόβιο που λέγεται ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ υπάρχει μέσα στα μυαλά μας, θα ζήσει για πάντα γιατί  πίσω μας έρχονται κι άλλοι που θα συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια, όπως γίνεται  τώρα, και πρέπει να αποτελέσουμε παράδειγμα γι αυτούς.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Πέτρος

9

-

Δανής Πέτρος

9

1

Βασιλόπουλος Ανδρέας

9

-

Γεροντάρης Νίκος

9

3
Γούναρης Γιώργος

9

2

Καραγκούνης Άκης 9

2

Λιβάνιος Νίκος 9

2

Στέργιος Γιώργος

9

2
Νίνης Παντελής

9

-
Αντωνάκης Νίκος 9 -
Λιβάνιος Βαγγέλης 9 1
Στέργιος Ανδρέας 9 1
    -
*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares