Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 19:22

Νίκη-πρόκριση για το Γε.Λ Μυκόνου.

Την Τρίτη (19/2) διεξήχθη στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο ο σχολικός αγώνας μεταξύ του Γενικού Λυκείου Μυκόνου και του Γενικού Λυκείου Σύρου.

Μετά από μια καλή εμφάνιση νικητής της αναμέτρησης αναδείχτηκε με το ευρύ 5-0 το Γε.Λ. Μυκόνου, μια νίκη που δίνει την πρόκριση στους Μυκονιάτες, οι οποίοι συνεχίζουν στο σχολικό πρωτάθλημα με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία.

Για τη σχολική ομάδα της Μυκόνου κατάφεραν να σκοράρουν οι Κυπριτίδης (3..χατ-τρικ), Γκουλιάφας (πέναλτι) και Γκοράρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χάθηκε πέναλτι από την ομάδα της Σύρου με τον Λούσα να σουτάρει άουτ.
Δωδέκατος παίχτης της ομάδας της Μυκόνου στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο κόσμος που Βρέθηκε στο γήπεδο του Κόρφου και εμψύχωσε τους παίχτες επί 80΄λεπτά που διαρκεί ο αγώνας.

Ο επόμενος αγώνας για το Γε. Λ. Μυκόνου θα είναι εκτός έδρας με το αντίστοιχο Λύκειο της Άνδρου.
Γε.Λ. Μυκόνου: Κοντομήτρος, Σιώζος, Ζωγράφος, Τσέκος, Νάζος, Γαλούνης, Τσιφλίδης, Κυπριτίδης, Γκοράρι, Κιούσης, Γκουλιάφας
Συριανός, Δημάκης, Κέσκο

Γε.Λ. Σύρου: Πρίντεζης, Χατζηκωνσταντής, Φωτεινιάς, Παυλόπουλος, Σπανός, Λούσας, Χαλαβαζή, Καράβας, Γκούφας, Ρηγούτσος, Μιχάλοβιτς

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares