Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 00:03

Άνετη επικράτηση της Τρυπητής… Τριοβασαλοι 4 Χ 4

Με ωραίο θέαμα και πολλά γκολ ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μήλου. Τόσο οι «ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ» όσο και η «ΤΡΥΠΗΤΗ» δικαιολόγησαν τον τίτλο των φαβορί, επικρατώντας των αντιπάλων τους και όλα δείχνουν ότι η επόμενη αναμέτρηση των δύο παραπάνω αντιπάλων στον 4ο γύρο θα είναι καθοριστική στην κατάκτηση της 2ης θέσης, αφού ο τίτλος μόνο με θαύμα δεν θα καταλήξει στην νεανική ομάδα του «Παμμηλιακού Α.Σ».

Αναλυτικά στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα για την 14η αγωνιστική είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΤΡΥΠΗΤΗ – ΡΕΜΒΗ/BARCELIOMA   3-0

milos-medousa-cafeΑποφασισμένη να καθαρίσει από πολύ νωρίς τον αγώνα με την BARCELIOMA μπήκε η ΤΡΥΠΗΤΗ, γνωρίζοντας ότι ένα στραβοπάτημα θα την απομάκρυνε από τον στόχο της 2ης θέσης.   Μπροστά στον άριστο διαιτητή Κλάιντι Μήτση οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

ΤΡΥΠΗΤΗ : Τερζάκης, Τσιριγωτάκης, Μαθιουδάκης, Μαρκαντώνης, Ζούλιας, Πάντος, Κουλακιώτης, Κασιμάτης Μέξη, Ρούκης, Μακρής.

BARCELIOMA: Σπαντίδης, Κυρίτσης, Μαθιουδάκης, Σοφικίτης, Ζούλιας, Χρόνης, Τσερώνης, Μπουτίνας, Ψαθάς, Μάλλης.

Η ομάδα της BARCELIOMA κατέβηκε με πολλές και σημαντικές ελλείψεις (Μαθιουδάκης, Μάλλης, Βαμβούνης, Γενναδόπουλος, Βελετάς) με αποτέλεσμα να κατέβει με σύστημα 4-5-1 με μοναδικό προωθημένο τον αειθαλή Νίκο Μάλλη που περνάει μια δεύτερη νιότη. Η ΤΡΥΠΗΤΗ εμφανίσθηκε πλήρης και με σύστημα 4-4-2, με μοναδική έκπληξη την παρουσία στην βασική ενδεκάδα του Μακρή αντί του Κασιμάτη.

Σε επιθετικό μονόλογο της Τρυπητής εξελίχθηκε το 1ο ημίχρονο που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκόρ στο 5΄με ωραία προσωπική ενέργεια από τα αριστερά του νεαρού Μέξη, ο οποίος αφού απέφυγε 2 αντιπάλους κεραυνοβόλησε τον ανήμπορο Σπαντίδη. Νωρίτερα είχε προλάβει να δείξει τις άγριες προθέσεις της όταν στο 3΄με απευθείας φάουλ ο Ρούκης τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στο 4΄ο Μακρής σε εξ επαφής κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σπαντίδη. Στο 8΄είχαμε την αντίδραση της BARCELIOMA όταν ωραία ενέργεια του Ν.Μάλλη από τα δεξιά και κόψιμο της μπάλας στο σημείο του πέναλτι ο Μπουτίνας δεν μπόρεσε μα σκοράρει και ισοφαρίσει. Στο 12΄ανεπανάληπτο τετ α τέτ Ρούκη - Σπαντίδη δεν κατέληξε σε γκόλ, ενώ την ίδια τύχη στο 20΄ είχε από τα δεξιά φοβερή ατομική ενέργεια του ίδιου παίκτη που βρέθηκε μπροστά στον Σπαντίδη αφού προηγουμένως απέφυγε 4 παίκτες της αντιπάλου ομάδος. Στο 21΄ ο MVP του αγώνα Ν.Μάλλης με μια ωραία εναέρια προσπάθεια ξεφεύγει του Γ.Μαθιουδάκη αλλά το σούτ που εξαπέλυσε απέκρουσε ο Τερζάκης στην δεξιά γωνία. Νέα εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ρούκη στο 24΄ από αριστερά, έγλυψε το δεξιό γάμα του Σπαντίδη. Κάπου εδώ τελείωσαν και οι φάσεις για το 1ο ημίχρονο με μία συνεχιζόμενη ανούσια υπεροχή της ομάδος της ΤΡΥΠΗΤΗΣ, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της BARCELIOMA έψαχνε με μακρινές μπαλιές τον αποκομμένο από τις άλλες γραμμές Νίκο Μάλλη ο οποίος πάντα βρίσκονταν ανάμεσα σε 3 και 4 αντίπαλους αμυντικούς. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου στο 47΄είχαμε την φάση που ίσως έκρινε την εξέλιξη του αγώνα όταν ο Τερζάκης της ΤΡΥΠΗΤΗΣ κράτησε το μηδέν με ανεπανάληπτη απόκρουση στο αριστερό παραθυράκι σε μία προσωπική ενέργεια βγαλμένη από το παρελθόν του μεγάλου στράικερ Ν.Μάλλη. Συγκεκριμένα ο Μάλλης αφού απέφυγε τους Μαρκαντώνη και Ρωμούδη βρέθηκε μπροστά από τον Τερζάκη, το βολέ όμως που εξαπέλυσε έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να ξεδιπλώσει το σπουδαίο ταλέντο του, και ενώ η φάση δεν είχε τελειώσει αντί να έχουμε την ισοφάριση τραγικό λάθος στην άμυνα του Νικήτα Μουστάκα τροφοδότησε λανθασμένα τον Ρούκη ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει και να καθαρίσει τον αγώνα στο 55΄ γράφοντας το 2 - 0. Στο 67΄και στο 80 δυνατά σούτ του Κουλακιώτη πέρασαν λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σπαντίδη, όπως επίσης την ίδια τύχη είχε ωραία προσπάθεια του Μαρκαντώνη στο 82΄. Το γκόλ που δεν πέτυχαν οι παραπάνω συμπαίκτες του το πέτυχε με διπλή προσπάθεια ο 16χρονος Λουκιανός στο 85 για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του. Η BARCELIOMA απογοητευμένη από την ευκαιρία του 47 περιορίστηκε σε ακίνδυνες ενέργειες του Χρόνη και του συγκινητικού παίκτη και προπονητή της Ν.Μάλλη.

trypiti-remvi-23-2-2013-2

Υποδειγματική η διαιτησία του Κλάιντι Μήτση και των εποπτών Μαυρογιάννη και Λίλλη. Διακριθέντες από την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ ήταν οι Ρούκης, Μαθιουδάκης, Κουλακιώτης, ο Μέξη στο 1ο ημίχρονο και ο Τερζάκης ο οποίος κράτησε το μηδέν όταν χρειάσθηκε. Για την ομάδα της BARCELIOMA ο Νίκος Μάλλης ήταν ο κορυφαίος και ο MVP του αγώνα ο οποίος παρά την ηλικία του, το πάθος του και η προσπάθεια του είναι κάτι το μοναδικό και παράδειγμα για τους νεότερους, επίσης διακρίθηκαν οι Κυρίτσης, Ζούλιας,και Σπαντίδης ο οποίος δεν φέρει ευθύνη για τα γκόλ.

Επίσης αγωνίσθηκαν ως αλλαγές οι Κυρίτσης, Κασιμάτης, Αχμέτ, Ρωμούδης, Λουκιανός για την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ ενώ για την ομάδα της BARCELIOMA αγωνίσθηκαν και οι Μάλλης, Μακρής, Βήχος, και Κουτσουρέλης.

 

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΑ- Α.Ο ΚΙΜΩΛΟΥ 4-2

Ασταμάτητη μοιάζει η ομάδα των «ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ» η οποία με την 4η σερί νίκη επί της ΚΙΜΩΛΟΥ με σκόρ 4 – 2 εδραιώθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι το ντέρμπυ του 4ου και τελευταίου γύρου με την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ θα είναι καθοριστικό για την 2η θέση. Η ομάδα της ΚΙΜΩΛΟΥ παρατάχθηκε χωρίς τον μεγάλο σκόρερ Μπερερή και τον επιτελικό μέσο Βατίστα , αντίθετα πλήρης εμφανίσθηκε η Μηλέικη ομάδα αφού ο Προπονητής της  Παναγιώτης Μαρκιανίδης (Ομοσπονδιακός προπονητής ΣΕΓΑΣ επί 12ετία) είχε στην διάθεσή του και τους «Αθηναίους» Πουλάκη, Φαρινόλα, και Νίνο.

kimolos-triovasalos25-10-2012-1

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν ως ακολούθως:

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝΙΑ:Πρεβενάς, Μαυρογιάννης, Λίλλης, Παγώνης, Λιακάκος, Πουλάκης, Βικελής, Σοκόλ, Τζοβάνι, Νίνος,και Μάλλης. (αγωνίσθηκαν ως αλλαγές και οι Μαρουδίτσης, Φαρινόλα, Μωραίτης, Αργυρίου, και Ραπανάκης)

Α.Ο ΚΙΜΩΛΟΥ: Μαρινάκης, Μουστάκας, Πάπας, Γαλλής Μπέσης, Οικονόμου, Μαρινάκης, Μάλλης, Πατέλης, Αφεντάκης, και Μουστάκας. (αγωνίσθηκαν ως αλλαγές οι Παπαδόπουλος, Μουράτος και Κοντολούρης)

Με πλήρη υπεροχή κύλησε το 1ο ημίχρονο για την ομάδα των Τριοβάσαλων/Πολλωνίων, που ευτήχησε να προηγηθεί με 2 – 0 με γκόλ του Τζοβάνι και Νίνου. Ένα γρήγορο γκόλ του Μάλλη Αντώνη στ 55΄ αύξησε το σκόρ στο 3 – 0 . Η χαλαρότητα όμως που ακολούθησε μαζί με τις αλλαγές επέτρεψαν στην ομάδα της Κιμώλου με τα 2 γκολ που πέτυχαν οι Πάπας και Μουστάκας να ξαναμπούν στο παιχνίδι που έγινε ντέρμπυ έως ότου ο φόρ των Τριοβασάλων Μαρουδίτσης σκοράρει γι 4η φορά στο 80 να γράψει το 4 – 0 και να λήξει ουσιαστικά το παιχνίδι. Άψογη για άλλη μια φορά η διαιτησία του Μαθιουδάκη Γιώργου της Ενωσης Διαιτητών Κυκλάδων ο οποίος απέβαλε τον αμυντικό της Κιμώλου Χρήστο Γαλλή στο 92΄, αλλά και των εποπτών Κουλακιώτη και Κουτσουρέλη.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΗΤΕΣ

1.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

9

26

36 - 14

8

1

0

2.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ

11

18

20 - 21

6

0

5

3.

ΤΡΥΠΗΤΗ

11

17

24 - 21

5

2

4

4.

A.O. KΙΜΩΛΟΥ

10

10

28- 33

3

1

6

5.

BARCELIOMA

11

6

18 - 34

2

0

8

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares