Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 14:32

Πρωταθλητής Κυκλάδων το ΓΕΛ Πάρου.

Πρωταθλητής Κυκλάδων αναδείχτηκε σήμερα το πρωί το Γε. Λ. Πάρου, το οποίο στον τελικό που έγινε το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο, νίκησε 4-1 στα πέναλτι το αντίστοιχο της Μυκόνου.

Τα δύο Λύκεια έπαιξαν πολύ συγκρατημένα, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες των Νίκα και Κοντομήτρου.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν ότι καταγράφηκαν μόλις δύο σημαντικές ευκαιρίες στη διάρκεια τους ματς, με τον Λένια στο 11΄να εξαπολύει σουτ, που εξουδετέρωσε ο Κοντομήτρος και τον Τσιφλίδη στο 46΄να προσπαθεί να κρεμάσει τον Νίκα, που ήταν εκτός θέσης, αλλά το σουτ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τα 70 λεπτά που διήρκησε το παιχνίδι δεν έβγαλε νικητή, με τις δύο ομάδες τελικά να οδηγούνται στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι "Παριανοί " φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί, σκοράροντας με τους: Άσκο, Νίκα Ι., Πραμάτια και Χριστόφορο, ενώ αντιθέτως από τους Μυκονιάτες εύστοχος ήταν μόνο ο Γκουλιάρης, καθώς ο Νίκας αρχικά απόκρουσε το πέναλτι του Νάζου και στη συνέχεια ο Κυπριτήδης έστειλε την μπάλα άουτ. Το τελικό αποτέλεσμα στην διαδικασία των πέναλτι ήταν 4-1, με τους Παριανούς στο τέλος να πανηγυρίζουν την πρώτη θέση και περιμένουν πλέον τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων.

Να θυμήσουμε ότι, το Γε.Λ. Μυκόνου την περσινή χρονιά είχε πάρει την 4η θέση Πανελληνίως.

Ήμασταν αουτσάιντερ

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αρχηγός και τερματοφύλακας των πρωταθλητών Δημήτρης Νίκας, δήλωσε:

''Η χαρα και ο ενθουσιασμος ειναι τεραστιος! Πολλοι απο εμας δεν εχουμε ξανανιωσει το αισθημα μιας διακρισης!! Σημερα ισως ολοκληρωσαμε εναν αθλο! Ξεκινησαμε οντας αουτσαιντερ στα περισσοτερα παιχνιδια παρολα αυτα με ορθολογικο στησιμο της αμυνας καταφεραμε στις 4 απο τις 5 μας προκρισεις να κρατησουμε το 0 και τις 4 απο αυτες να τις παρουμε στην διαδικασια των πεναλτι, οπως αλλωστε και τον ιδιο το τελικο! Ειχαμε την ψυχραιμια και το κουραγιο και λειτουργοντας παντα σαν συνολο καταφεραμε να φτασουμε σε αυτη την σημαντικη διακριση για το σχολειο μας!''

ΓΕΛ Μυκόνου (Λαϊου): Κοντομήτρος, Κιούσης, Σιώζος, Νάζος, Δημάκης©, Ράιου, Γαλούνης, Γκουλιάφας, Κυπριτίδης,Τσέκος, Τσιφλίδης (70΄Συριανός).

ΓΕΛ Πάρου (Κούτρας): Νίκας Δ.©, Καραφυλλάκης (70΄ Καλυβάς ), Μαούνης, Σιέτος, Άσκο, Νίκας Ι., Λένια, Μαμούνας, Πραμάτιας, Χριστόφορος, Ξένος.

GEL MYKONOY TELIKOS 2013

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares