Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 08:00

Άνετα ο Παμμηλιακός… το 1ο πρακτικό της Ιστορίας του!

Το Σάββατο 9-3-2013 διεξήχθη ο   αγώνας μεταξύ Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ και ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ για τα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Γ΄ Γύρου που είχε αναβληθεί.

milos-medousa-cafe   Σε ένα παιχνίδι που δεν τυγχάνει περαιτέρω ανάλυσης και κριτικής, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητος των δύο ομάδων ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ επικράτησε εύκολα της ελλιπέστατης ομάδος της ΚΙΜΩΛΟΥ με το βαρύ σκορ : 7 – 0!!                                                            

     Σκόρερ για την Μηλέικη ομάδα ήταν ο Αμαρίλντο και ο Ζούλιας Άγγελος από 3 γκολ, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Καμπανάρος Δημήτριος.

     Έχουμε αναφέρει ότι η Κίμωλος χωρίς τον ηγέτη της και πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Γ.Μπερερή που δεν αγωνίσθηκε λόγω τραυματισμού είναι μία άλλη ομάδα , αν επιπλέον στους απόντες προσθέσουμε και τους Γαλλή, Κορωναίο, και Βατίστα τότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί παρουσίασε τόσο μεγάλα κενά σε αυτό τον αγώνα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μαθιουδάκη Γεώργιου , ο οποίος από αγώνα σε αγώνα εξελίσσεται σε κορυφαίο ρέφερι του τουρνουά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΗΤΕΣ

1.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

11

31

48 - 15

10

1

0

2.

ΤΡΥΠΗΤΗ

12

20

29 - 23

6

2

4

3.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΣ

11

18

20 - 21

6

0

5

4.

A.O. KΙΜΩΛΟΥ

12

10

27 - 45

3

1

8

5.

BARCELIOMA

12

6

19 - 39

2

0

9

 

ΣΚΟΡΕΡ:

1ος σκόρερ παραμένει ο Γώργος Μπερερής   της ΚΙΜΩΛΟΥ με 20 γκολ.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Άγγελος Ζούλιας του ΠΑΣ ο οποίος με τα 3 γκολ που πέτυχε έφθασε τα 13 γκολ.

Στην 3η θέση βρίσκεται μόνος πλέον ο   Καμπανάρος Δημήτρης του ΠΑΣ με 9 γκολ.

Στην 4η θέση βρίσκεται ο Μαρουδίτσης Θεόδωρος της ομάδος των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ με 8 γκολ.

triovasaloi-10-3-2013

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΑ

   Το Σάββατο 16-3-2013 με απόφαση της Επιτροπής διοργάνωσης θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ- ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΑ για την 13η αγωνιστική του Γ΄Γύρου που είχε αναβληθεί. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15,30 με διαιτητή τον Νίκο Μάλλη και επόπτες τους κ. Κοσμά Ρούκη και Κουτσουρέλη Νίκο.

 

ΤΟ 1ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ 2-1-1960.

   Συνεχίζοντας την παρουσίαση σημαντικών ιστορικών αρχείων του παρελθόντος (για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να ξαναθυμούνται οι παλαιότεροι), παρουσιάζουμε σήμερα κάτι το μοναδικό.           Παρουσιάζουμε το «1ο πρακτικό της ιστορίας του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ.»   στις 2-1-1960 όπου οριοθετείτε και η ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΣ με πρώτο πρόεδρο τον αείμνηστο Πέρρο Νίνο.

   Ο Πέρρος Νίνος από τα τέλη του 1959 με την βοήθεια και συνεργασία του τότε προέδρου του ΠΟΑ κ. Γρηγόρη Μπελιβανάκη προχώρησαν στην δακτυλογράφηση και αποστολή στο πρωτοδικείο του 1ου Καταστατικού Ίδρυσης του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Για του λόγου το αληθές παρουσιάζουμε την πρωτότυπη επιστολή του κ.Γρηγόρη Μπελιβανάκη προς τον Πέρρο Νίνο τα αποδεικτικά του Ταχυδρομείου,   την αμοιβή του δακτυλογράφου μαζί με την καρφίτσα που ήταν όλα τα παραπάνω συραμμένα μαζί!!               Αξιοσημείωτο είναι ότι τα χρήματα που μαζεύτηκαν για τα παραπάνω έξοδα προέρχονταν από μπλοκάκι εισπράξεως του Π.Ο.ΑΔΑΜΑΝΤΟΣ που είχε δανήσει   ο κ. Μπελιβανάκης στον λεγόμενο και « μαστο Πέρρο Νίνο ή Σουλά» για να μαζευτούν από προσφορές τα χρήματα που απαιτούνταν για την ίδρυση του Σωματείου.

   Έτσι ξεκίνησε η 53χρονη   έως σήμερα ιστορία του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ . Όλους τους πρόεδρους του παρελθόντος   από τον μακρινό Πέρρο Νίνο, τον Αγαθοκλή Κυπριώτη, τον Μανώλη Κάτρη, τον Αργύρη Σούρα, τον Κώστα Νίνο ή Σουλά, και τον σύγχρονο Παλαιό Αντώνη κάποιοι αρμόδιοι θα πρέπει να τους τιμήσουν (έστω και μετά θάνατο για κάποιους), για τις μεγάλες τους υπηρεσίες που πρόσφεραν σε δύσκολους καιρούς στον ΜΗΛΕΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

1o-praktiko-pammi

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares