Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 02:21

Εύκολη επικράτηση επι της Κιμώλου για τους πρωτοπόρους

Στις νίκες επανήλθε η ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ που επικράτησε με το ευρύ σκορ 4 – 1 της ομάδος της ΚΙΜΩΛΟΥ για τα πλαίσια τη 16ης αγωνιστικής του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Μήλου.

milos-medousa-cafeΣτο 1ο ημιχρόνιο παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ασύνδετος και με κακή κυκλοφορία αλλά με πλήρη κατοχή μπάλας   ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, με 2 ζώνες άμυνας και με αντεπιθέσεις η ομάδα της ΚΙΜΩΛΟΥ, η οποία πάντως κόντρα στην ροή του αγώνα σε μία αντεπίθεση ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Παππά στο 22΄ το πολύ ωραίο γκολ με κεφαλιά του Μαυρογιάννη που είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ.

Στο 2ο ημιχρόνιο οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ και κυρίως η είσοδος του στρατευμένου Καμακάρη Μάριου έδωσε πνοή στην επίθεση της Μηλέικης ομάδος, παράλληλα η ασφυκτική πίεση και καλή κυκλοφορία μπάλας μετέφεραν το παιχνίδι μέσα και λίγο έξω από την περιοχή της ΚΙΜΩΛΟΥ, η οποία πάντως κρατούσε την ισοπαλία μέχρι το 73΄. Στο λεπτό αυτό όμως καταλογίστηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καμπανάρος για να γίνει το 2 - 1. Τα υπόλοιπα 20 λεπτά κύλησαν με την απόλυτη υπεροχή του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ , την ψυχολογική κατάρρευση της ΚΙΜΩΛΟΥ η οποία δεν μπόρεσε σε όλο το 2ο ημίχρονο να απειλήσει τον Ζούλια. Επακόλουθο αυτής της υπεροχής ήταν τα 2 τέρματα που πέτυχαν για τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ ο Κλάιντι με κεφαλιά στο 84΄και ο Αμαρίλντο στο 90+3 για να γράψει το τελικό ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ 4 - 1.

Από τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ διακριθέντες ήταν οι Παπαδόπουλος, Καρολεμέας, Καμπανάρος, Ραπανάκης και ο Καμακάρης Μάριος.

Από την ομάδα της Κιμώλου που απουσίαζε και πάλι ο Μπερερής καλύτεροι παίκτες ήταν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, ο Μπέσης, ο σκόρερ Παππάς, και ο Μπότσιος.

kimolos-pammiliakos-23-3-2013-2

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ: Παπαδόπουλος, Μπότσιος, Παππάς, Μουστάκας Β, Βεντούρης, Οικονόμου, Μπέσης, Αφεντάκης, Πατέλης, Μουστάκας, Γκέκας.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ: Ζούλιας Θ, Ραπανάκης, Παπαδόπουλος, Μαθιουδάκης, Καρολεμέας, Κλάιντι, Σίδερης, Καμπανάρος, Μπάλλας, Μαυρογιάννης, Ζούλιας Α.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαθιουδάκη Γιώργου , και των εποπτών Κουλακιώτη Στέλιου και Αργυρίου Στράτου.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΜΙΧΑΛΗ

Να σημειώσουμε ότι με την λήξη του αγώνα ο Πρόεδρος του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Βαμβακάρης Μιχάλης σε μια πρωτοποριακή κίνηση άξια συγχαρητηρίων παρέδωσε εκ μέρους του Δ.Σ μέσω του αρχηγού της ομάδος Καμπανάρου Δημήτρη τιμητική πλακέτα στον στρατιώτη παίκτη της ομάδος Μάριο Καμακάρη, δείχνοντας το πόσο κοντά είναι ο Σύλλογος στους αθλητές του που για κάποιο δικαιολογημένο λόγο απουσιάζουν από το νησί και τις υποχρεώσεις της ομάδος. Ανάλογη πλακέτα είχε παραδώσει ο δημοφιλής πρόεδρος την προηγούμενη αγωνιστική και στον στρατιώτη Πουλάκη Αντώνιο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares