Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 22:05

Νικήτρια η Τρυπητή στο μεγάλο ντέρμπυ της Μήλου

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου που πέτυχε ο Κοσμάς Ρούκης κρίθηκε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων ΤΡΥΠΗΤΗΣ και ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ.

milos-medousa-cafeΕκατό και πλέον φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπως αναμένονταν, με κύριο χαρακτηριστικό τις πολύ δυνατές μονομαχίες, και το μεγάλο πάθος των αντιπάλων για την νίκη. Για 25΄ στο 1ο ημιχρόνιο παίχθηκε  παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τις άμυνες τους με στόχο να μην δεχθούν γκολ. Στο 26΄ο Κασιμάτης έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του όταν σε μοναδικό τετ α τετ με τον Αργυρίου έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Η φάση αυτή έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ η οποία παίζοντας με μοναδικό πάθος απείλησε στο 32΄ και   στο 35΄ με πολύ ωραία σουτ του Λουκιανού, τα οποία πέρασαν λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αργυρίου. Στο διάστημα αυτό οι ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ δεν είχαν να επιδείξουν κάποια σημαντική φάση αφού η έμπειρη και σκληροτράχηλη άμυνα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ καθάριζε εύκολα τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες για την εστία του Τερζάκη.  Και ενώ φαινόταν ότι οι δύο αντίπαλοι θα πήγαιναν με την ισοπαλία στην ανάπαυλα του ημιχρόνιου, μία εκτέλεση φάουλ από τον Μαρκαντώνη από το χώρο της μεσαίας γραμμής δημιούργησε αναστάτωση στην άμυνα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ , η μπάλα στρώθηκε στον έμπειρο Ρούκη ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής ευστόχησε για να γράψει το 1 – 0 στο 45+2, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 2ο ημιχρόνιο όπως αναμένονταν οι ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ έπαιξαν πιο επιθετικά είχαν περισσότερο κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν τις προυποθέσεις για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, αλλά και η ΤΡΥΠΗΤΗ ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις με καλύτερη ευκαιρία το πλασάρισμα από τον Πάντο στο 57΄ σε κενή εστία, και τον «σαν από μηχανής Θεό»   Λίλλη να απομακρύνει πάνω στην γραμμή. Ευκαιρίες για να «λήξουν» το παιχνίδι από την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ έχασαν ο Κασιμάτης στο 81΄ σε μοναδικό τετ α τετ και ο Ρούκης στο 86΄όταν το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Αργυρίου. Η μεγάλη φάση των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια χάθηκε στο 57΄από τον Μάριο Βικελή και από το δυνατό σουτ του Φρ. Λιλλή στο 90+5. Αξίζει να αναφέρομε τα πολλά και δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές που πολλές φορές ξέφυγαν από τα αθλητικά πλαίσια με αποτέλεσμα τους πολλούς τραυματισμούς που διέκοπταν τον πολύ καλό ρυθμό που είχε το παιχνίδι.

trypiti-panigirismoi-3-2013

Η διαιτησία του Μάλλη Νικόλαου ήταν άριστη. Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι κατόρθωσε οι αντίπαλες ομάδες να μην έχουν κανένα παράπονο. Επίσης πολύ καλά τα πήγαν και οι επόπτες Αιβαλιώτης Αντώνης και Μουστάκας Νικήτας.

Διακριθέντες για την νικήτρια ομάδα ήταν ο Κουλακιώτης ο οποίος δέσποζε στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ρούκης , ο Πάντος, ο Μαθιουδάκης, ο αειθαλής Μαρκαντώνης Δημήτρης και ο νεαρός Νίκος Βήχος που αποχώρησε τραυματίας.

Από την ομάδα του ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ διακριθέντες ήταν ο Βικελής Μάριος, ο Μάλλης που καθάρισε όλες τις ψηλές μπαλιές από την άμυνα, ο Παγώνης, ο Λίλλης και ο αρχηγός ο Μαυρογιάννης.

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν ξεπέρασαν του εαυτούς τους σε ένα παιχνίδι που δικαιολόγησε τον τίτλο του sport Cyclades “ματς φωτιά"

tripiti-triovasalos-24-3-2013-1

Οι συνθέσεις των ομάδων που παρατάχθηκαν στην έναρξη του αγώνα ήταν οι ακόλουθες:

ΤΡΥΠΗΤΗ: Τερζάκης, Μαρκαντώνης, Βήχος, Μαθιουδάκης, Κασιμάτης Β, Κασιμάτης, Μ, Κουλακιώτης, Ρούκης, Λουκιανός, Μέξη, Ρούκης.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ: Αργυρίου, Λίλλης, Παγώνης, Μάλλης, Μαυρογιάννης, Πουλάκης, Βικελής, Νίνος, Λιλλής, Αρμάντο, Jovani.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares