Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 23:18

Πέρασε και απο Τρυπητή ο Παμμηλιακός...

Ένα σπουδαίο αγώνα παρακολούθησαν οι 100 και πλέον φίλαθλοι της σημερινής αναμέτρησης, μεταξύ των 2 πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα.

milos-medousa-cafeΤΡΥΠΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ αγωνίσθηκαν με στόχο την νίκη και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα   δικαιολογώντας τις υψηλές θέσεις που έχουν στην Βαθμολογία.

Στο 1ο ημιχρόνιο ο Παμμηλιακός και με την βοήθεια του ανέμου έκλεισε στα καρέ της την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ, είχε πλήρη υπεροχή, προηγήθηκε στο σκορ με 2 – 0 με γκολ του Κλάιντι και του νεαρού Μαρκαντώνη, ενώ η ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ σε αυτό το διάστημα προσπαθούσε με επιθετική αιχμή μόνο τον Κασιμάτη να απειλήσει την εστία του Ζούλια, χωρίς όμως επιτυχία. Από την άλλη ήταν ολοφάνερο ότι προσπαθούσε η περσινή κάτοχος του τίτλου  να βγει όσο το δυνατόν αλώβητη από το 1ο ημιχρόνιο και να τα παίξει όλα για όλα στο δεύτερο 45λεπτο.

Όντως στο 2ο ημιχρόνιο είδαμε ένα άλλο παιχνίδι, με την ΤΡΥΠΗΤΗ να επιδιώκει ένα γρήγορο γκολ, να πιέζει την εστία του κορυφαίου του αγώνα Ζούλια Θέμη να το πετυχαίνει στο 52΄, και για 25 λεπτά να χάνει ευκαιρίες για την ισοφάριση και γιατί όχι και για την νίκη. Η φάση που ίσως έκρινε τον αγώνα έγινε στο 75 όταν με εκπληκτικό σλάλομ ο Λουκιανός απέφυγε 3 αντιπάλους και μόνος μπροστά στον Θέμη τον Ζούλια δεν μπόρεσε να τον πλασάρει αφού ο νεαρός και ταλαντούχος τερματοφύλακας του Παμμηλιακού πρόλαβε και με αυτοθυσία απέκρουσε την μπάλα. Στην επόμενη φάση στο 76΄ η ομάδα του Παμμηλιακού κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Άγγελος Ζούλιας σημειώνοντας το 15ο προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα για την ομάδα του, παρά την πίεση που άσκησαν μέχρι την λήξη του αγώνα οι έμπειροι παίκτες της ΤΡΥΠΗΤΗΣ.

Διακριθέντες παίκτες του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ ήταν ο Παπαδόπουλος, ο Κλάιντι, ο Καμπανάρος, ο Μαθιουδάκης, ο στρατευμένος Καμακάρης, και κορυφαίος όλων ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Θέμης Ζούλιας με σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων όπως η διπλή απόκρουση στην φάση του πέναλτι της ΤΡΥΠΗΤΗΣ και η επέμβαση του στο ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Λουκιανό που ίσως έκρινε και τον αγώνα. Ο Ζούλιας δικαίωσε και τον Προπονητή της 1ης ομάδος του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ κ. Γκούτζα Ζαχαρία που του έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο Κυκλαδικό πρωτάθλημα.

pammiliakos-trypiti-30-3-2013-2

Από την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ κορυφαίοι ήταν ο «χαλκέντερος» αμυντικός μέσος Κουλακιώτης που διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του, ο Μαθιουδάκης Γιώργος, ο Κασιμάτης Βασίλης, ο Πάντος,   ενώ και ο τερματοφύλακας Τερζάκης πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις, όντως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος.

Ρεσιτάλ Διαιτησίας από έναν αφανή εργάτη του Μηλέικου ποδοσφαίρου τον Αντώνη Αιβαλιώτη, ο οποίος αφού υπηρέτησε επί χρόνια τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ από την θέση του τερματοφύλακα, προσφέρει τώρα τις υπηρεσίες του και ως μέλος του Δ.Σ του Μηλέικου Συλλόγου. Επίσης πολλοί καλοί και οι επόπτες Μαυρογιάννης και Λίλλης.

Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Ζούλιας, Καμακάρης, Μαθιουδάκης, Παπαδόπουλος, Σίδερης, Κλάιντι, Καμπανάρος, Ζούλιας, Μαυρογιάννης, Μαρκαντώνης, Αμαρίλντο.

ΤΡΥΠΗΤΗ: Τερζάκης, Μαρκαντώνης, Ζούλιας, Μαθιουδάκης, Αχμέτ, Πάντος, Κουλακιώτης, Ρωμούδης, Κασιμάτης Β, Κασιμάτης Μ, Λουκιανός,

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares