Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 23:47

Νίκη και 2η θέση για τους Τριοβασαλους στην Μήλο

Η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί του αγώνα και με καλή εμφάνιση έφθασε εύκολα στο 3 -1 χάνοντας σωρεία ευκαιριών τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο ημιχρόνιο για ακόμη μεγαλύτερο σκορ...

milos-medousa-cafeΜετά την χθεσινή ήττα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ από τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ οι παίκτες των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη η οποία θα τους επανέφερε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα όπως και έγινε.

Ξεκίνησαν τον αγώνα από το 1ο λεπτό πολύ δυνατά , έχασαν κλασικές ευκαιρίες κυρίως με τον Μαρουδίτση, τον Jovani και τον Λιακάκο και τελικά πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ στο 35΄ μετά από ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή με τον Μαρουδίτση. Αντίθετα σε όλο το 1ο ημιχρόνιο η ομάδα της BARCELIOMA είχε ρόλο παθητικό και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Αργυρίου. Όντως σε μια φάση στο 32΄και ενώ το σκορ παρέμενε στο 0 – 0 η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού και ζήτησαν πέναλτι . Αυτή ήταν και η πιο σημαντική φάση της ομάδος της BARCELIOMA σε όλο το 1ο ημιχρόνιο το οποίο τελικά έληξε με 1 – 0 κυρίως χάρη στην αστοχία των επιθετικών των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ αλλά και χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του Σπαντίδη.

Το ίδιο παιχνίδι συνεχίσθηκε και στο 2ο ημιχρόνιο   με την υπεροχή των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ που καρποφόρησε με ένα 2ο καταπληκτικό προσωπικό γκολ στο 59΄ από τον 16χρονο Μαρκέτο Αντώνιο .   Μετά το 2ο γκολ υπήρξε κάποια χαλάρωση το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί της BARCELIOMA και σε μια αντεπίθεση στο 65΄κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε υποδειγματικά ο Γιάννης Μάλλης και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.  Μετά την μείωση του σκορ ανέβασαν πάλι ρυθμό οι παίκτες των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ και με ένα εντυπωσιακό σουτ από 25μ αντάξιο της κλάσης του Μάριου Βικελή στο 70’ ανέβασαν τον δίκτυ του σκορ στο 3 – 1 και κάπου εκεί τελείωσε το όποιο ενδιαφέρον αφού και οι παίκτες της BARCELIOMA δεν απείλησαν τον Αργυρίου εκτός της φάσης με τον Βαμβούνη Αντώνη που δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 80΄ από πολύ ευνοική θέση.

triovasali-bachelioma-31-3-2013-1

Η ομάδα της Barcelioma παρατάχθηκε χωρίς τον παίκτη – προπονητή της Νίκο Μάλλη λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας, ενώ αντίθετα από την ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ επανεμφανίσθηκε ο γνωστός ως «Ρότσα της Μήλου» Παύλος Μωραίτης με την γνωστή σε όλους ικανότητα εκτέλεσης των στημένων με σουτ γνωστό ως «μπανάνα».

Από την ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ διακριθέντες παίκτες ήταν ο Μαρκέτος Αντώνιος, ο Μάλλης Μανώλης, ο Παγώνης Θεόδωρος, ο Λίλλης ο Jovani και ο Μάριος Βικελής.

Από την ομάδα της BARCELIOMA κορυφαίος ήταν ο τερματοφύλακας Σπαντίδης, ο Κυρίτσης, ο Ζούλιας , ο Βελετάς στο 1ο ημιχρόνιο και ο δεξιός αμυντικός o γνωστός σε όλους «Barmetinio” Νικήτας Μπαρμέτης.

Πολύ καλή η διαιτησία του έμπειρου διαιτητή Καντσού Μανούσου, αλλά και των εποπτών Κλάιντι Μήτση και του Κουλακιώτη Στυλιανού της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συνθέσεις των ομάδων:

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ: Αργυρίου, Παγώνης, Ραπανάκης, Μάλλης, Λίλλης, Λιακάκος, Μαρκέτος, Βικελής, Σοκόλ, Jovani, Μαρουδίτσης.

BARCELIOMA: Σπαντίδης, Σοφικίτης, Κυρίτσης, Ζούλιας, Χρόνης, Βαμβούνης, Ψαθάς, Βελετάς, Μαθιουδάκης, Μάλλης, και Barmetinio.

triovasali-bachelioma-31-3-2013-0

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares