Δεν πάει ο Μαρπησσαϊκός στην Κύθνο, παράπονα από τους Παριανούς

Δεν πάει ο Μαρπησσαϊκός στην Κύθνο, παράπονα από τους Παριανούς

Την παραίτηση του από τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΣ Κύθνου που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή πρόκειται να δηλώσει ο Μαρπησσαϊκός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αγώνας είχε αναβληθεί και την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς δεν υπήρχε ακτοπλοϊκή σύνδεση ώστε ο Μαρπησσαϊκός να μεταβεί στον νησί της Κύθνου.

Αυτή την εβδομάδα, ο Μαρπησσαϊκός σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων ζήτησαν να γίνει παράκαμψη σε δρομολόγιο, με το αίτημα και πάλι να μην γίνεται δεκτό.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παριανού συλλόγου, το ταξίδι με ενδιάμεσο σταθμό τον Πειραιά θα διαρκούσε τρεις (3) ημέρες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα  συμμετοχής από μεγάλο μέρος των ποδοσφαιριστών.

Παράπονο

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο πρόεδρος του Μαρπησσαϊκού κ. Άγγελος Τσιγώνιας μας γνωστοποίησε τις προσπάθειες που έγιναν από τον ίδιο και την ΕΠΣΚ, ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι προς τη Κύθνο, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα παράπονα του ίδιου και της διοίκησης για την στάση του ΑΠΣ Κύθνου, ο οποίος δεν δέχτηκε την διεξαγωγή του αγώνα σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία που ήταν η πρόταση του Μαρπησσαϊκού.

Χαρακτηριστικά ο κ. Τσιγώνιας δήλωσε ότι, λυπάται για την στάση της Κύθνου, η οποία δεν δέχτηκε ο αγώνας να παιχτεί μέσα στο γήπεδο και προτίμησε να τον κερδίσει στα χαρτιά.

Απόφαση

Όσο αφορά την άποψη του ΑΠΣ Κύθνου για το θέμα, αυτή γνωστοποιήθηκε σε εμάς μέσω του προέδρου Γιώργο Λαρετζάκη, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας επισήμανε πως και η δική του ομάδα επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα, μάλιστα είχαν οργανωθεί και κάποιες βραβεύσεις προς τον Μαρπησσαϊκό, όμως μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή οποιαδήποτε αναβολή.

Ο κ. Λαρετζάκης επισήμανε ότι ένα μεγάλο μέρος της ομάδα βρίσκεται στην Αθήνα και έτσι ο αγώνας δεν θα μπορούσε να γίνει μία καθημερινή αγώνα, ενώ ο ίδιος δεν θα μπορούσε να παραβλέψει μία ομόφωνη απόφαση τους συμβουλίου, την οποία μάλιστα δεσμεύθηκε να δημοσιεύσει.

Αν τελικά ο αγώνας κριθεί στα χαρτιά, ο Μαρπησσαϊκός θα χάσει το παιχνίδι με 3-0 παραμένοντας στους 9 βαθμούς όσους θα φτάσει και ο ΑΠΣ Κύθνου που πλέον μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 2η θέσης που θα τον οδηγήσει στην Β' φάση του πρωταθλήματος.

 

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Γκάλοπ: Ποιον προπονητή της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλατε στην ομάδα σας;

Ποιον προπονητή της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλατε...

Τα «οικογενειακά βάρη» του Κώστα Ανδριόλα [vid]

Ο τερματοφύλακας της Θύελλας Καμαρίου, Κώστας Ανδριόλας και η σύζυγος...

Τα παιδιά του Νηρέα έστειλαν το μήνυμα τους ζωγραφίζοντας

Με πρωτοβουλία που έλαβε ο προπονητής τους Μιχάλης Παπαδάκης, τα...

Ψηφίστε τον κορυφαίο προπονητή του 5ου ομίλου στην Γ' Εθνική

Ο 5ος όμιλος θέλει τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και...

Αυγενάκης σε Ειρηναίο Φρέρη: Σας προτρέπω να οργανώσετε εξορμήσεις αιμοδοσίας

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με επιστολή του προς...

Α.Ο. Μυκόνου: Ασκήσεις γυμναστικής για τις μέρες της Καραντίνας

Στον Α.Ο. Μυκόνου «Μένουν Σπίτι», όμως αυτό όπως έχουμε γράψει...

Στα καλύτερα γκολ της χρονιάς αυτό του Αργυρίου στη Μύκονο [vid]

Σε συνέχεια της παρουσίασης τον ομορφότερων τερμάτων που έχουν επιτευχθεί...

LIVE Σπιτικά, αλλά πάντα ποδοσφαιρικά

Στις 18:00 συντονιζόμαστε όλοι μαζί για μία ποδοσφαιρική συζήτηση, την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Ποιον προπονητή της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλατε στην ομάδα σας;

Μέσω γκάλοπ που διενεργεί το sportcyclades.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να επιλέξουν ποιον προπονητή της Β' κατηγορίας της...

Γκάλοπ: Ποιον προπονητή της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλατε στην ομάδα σας;

Ποιον προπονητή της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλατε στην ομάδα σας; Το spotcyclades.gr επιχειρεί να μετατρέψει τους αναγνώστες...